Easiest Way to Make Yummy Squash boller

Squash boller. Lækre og nemme boller med squash. Vi er vilde med squash og at squashsæsonen for alvor er i gang. Så er der nemlig god anledning til at lave en masse opskrifter med den skønne grønne grøntsag.

Squash boller Er du sikker på at du har kommet både havregryn, fuldkornsmel og hvedemel i dejen? (jeg har lige bytte rækkefølge på de ingredienser i opskriften nu, hvis skulle være det der gjorde at det smuttede) Kh AC I dag er der blevet bagt boller i lange baner herhjemme. Bare lige med lidt god ost på og så hjemmelavet hybenmarmelade med vanilje. Boller med squash er super lækkert, da det gør bollerne svampede i mange dage. You can cook Squash boller using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Squash boller

  1. It's 4 of æg.
  2. You need 2 of store spsk kokosolie.
  3. It's 2 spsk of hørfrø.
  4. You need 2 spsk of græskarkerner.
  5. It's 2 spsk of mandler.
  6. You need 2 spsk of solsikkekerner.
  7. Prepare of Lidt frisk gurkemeje.
  8. Prepare 1 of stor squash.
  9. It's 2 of gulerødder.

De er perfekte som morgenboller, madpakkeboller eller blot som en lille eftermiddagsnack. Du kan også sagtens fryse dem ned, så er de nemlig super nemme at tage op. Det varer ikke længe før havesæsonen starter og nogen af os svømmer over igen af lækre squash. Man kan derfor aldrig få for mange opskrifter på lækre måder at få brugt de skønne grønne squash til!

Squash boller instructions

  1. Blend/hak gurkemeje, mandler, hørfrø, solsikke og græskarkerner med kokosolien..
  2. Pisk æggene sammen - riv squash og gulerødder i - røres sammen..
  3. Rør de blendede/hakkede ingredienser i..
  4. Tilsæt evt ekstra revet gulerødder/squash..
  5. Sættes på bradepande med ske - ca 20 stk..
  6. Bages i 30 min ved 150 grader..

Disse squash boller er super lækre, og holder sig dejligt svampede og friske i længere tid end mange andre boller. Der var ingen vej udenom, nu når jeg alligevel ville bage boller med squash, kunne jeg lige så godt gøre noget ved manglen på fuldkorn. I dag blev det til squashboller. Hvid hvede er en nyere hvedesort, hvor man maler hele kornet. Hvid hvede er ikke hvidt som almindeligt hvedemel.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Yummy Squash boller"

Post a Comment