How to Make Perfect Æbletærte med butterdej

Æbletærte med butterdej. Opskriften er meget enkel og består kun af fire ingredienser. En skøn måde at bruge alle de lækre danske æbler på, og nemt og hurtigt lave dessert eller kage til kaffen. Den er serveret med min hjemmelavede vaniljeis , men du kan også nemt købe vaniljeis, hvis det blot skal være en hurtig og nem dessert.

Æbletærte med butterdej Tærten bages på hovedet og vendes ud på et fad, så den sprøde bund alligevel havner nederst. Lav nemt en lækker lille æbletærte - en sprød æbletærte af butterdej med marcipan og/eller abrikosmarmelade. Vaniljeis (kan erstattes med sød flødeskum eller sødet cremefraiche) Fremgangsmåde. You can cook Æbletærte med butterdej using 6 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Æbletærte med butterdej

  1. Prepare 1 of pk fersk butterdej (Stor stykke).
  2. Prepare 3 of æbler.
  3. Prepare 1 of æg.
  4. You need of Flormelis.
  5. You need 3 of dl cremefraice smages til med vaniljesukker og evt sukker.
  6. Prepare 2 of dl fløde piskes til skum.

Pensel med smeltet smør og drys med sukker. Fantastisk opskrift på Æbletærte med butterdej. Æbletærte med butterdej. Ved oprettelse accepterer du vores Cookie-politik og Betingelser for Brug. Rul butterdejen ud til en cirkel, som passer til springformens diameter, og prik dejen med en gaffel.

Æbletærte med butterdej instructions

  1. Smør en tærteform og drys med mel el kom bageparpir i bunden og smør kanten med fedtstof.
  2. Butterdejen rulles let ud, skær en cirkel passende til tærteformen, prikkes og pensel med æg..
  3. Tag æblerne og skær et stort stykke af, helt ind til kernehuset på begge sider.
  4. Nu har du 6 stykker, som du skærer i ultra tynde skiver.
  5. Spred æblerne ud som en vifte og læg dem i forlængelse af hinanden, oven på dejen.
  6. Start ude fra kanten og læg skiverne, så du slutter inde i midten.
  7. Pensel med sammenpisket æg og drys et godt lag flormelis. Flormelisen gør så det karamelliserer og smager rigtig godt.
  8. Lad æbletærten køle lidt af, server cremefraice el flødeskum til.
  9. Tip : Det vigtigt at du skærer ultra tynde skiver, ellers er de ikke bøjelig og vil knække. Køb fersk butterdej i en stor plade, det er nemmere at arbejde med.

Brug de mest smagfulde æbler, du kan finde, og giv dem selskab af kanel og marcipan. Her får du opskriften på en helt utrolig velsmagende og nem æbletærte med butterdej. Karameliserede æbler og butterdej er en forryge. Search.. fransk æbletærte med bund af butterdej Kvalimad. Videoopskrift: Lær at lave den franske æbletærte (som man vender på hovedet, og som smager himmelsk) lige her med denne opskrift på desserten!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Perfect Æbletærte med butterdej"

Post a Comment