Recipe: Tasty Lakridsganache til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken

Lakridsganache til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken. Fantastisk opskrift på Lakridsganache til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken. Endnu en opskrift til en efterhånden lang række af fyld til macarons og chokolade. Fantastisk opskrift på Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken.

Lakridsganache til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken Baileys trøffel til fyldt chokolade eller macarons- Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer Fantastisk opskrift på Baileys trøffel til fyldt chokolade eller macarons- Rimmers Køkken. Vejledning til hjemmelavet marcipan julekonfekt med knas. See more ideas about Food, Recipes, Food and drink. You can cook Lakridsganache til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Lakridsganache til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken

  1. It's 100 g of hvid chokolade.
  2. You need 50 g of fløde.
  3. Prepare 1/2 of øko-citron, fintrevet skal.
  4. You need 10 g of smør, stuetempereret.
  5. You need of lakridspulver efter smag og alt efter hvilken én du har købt.

Se flere idéer til Juleslik, Julekage, Dessert. Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Fantastisk opskrift på Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. Denne opskrift har jeg fået af konditor og chocolatier Mark Hermann..

Lakridsganache til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken step by step

  1. Hak den hvide chokolade og hæld den op i en skål.
  2. Riv citronskal ned i fløden, som varmes op til kogepunktet (evt i en mikroovn).
  3. Hæld fløden over chokoladen og rør til ganachen begynder at emulgere. Hæld den op i et blenderglas og blend nu i min 1 minut. Når den er kommet under 40 grader, tilsættes smørret og blendes igen. Smag til med lakrids. Er fyldt til chokolade, skal den under 28 grader før den kan fyldes i uden at smelte chokoladeskallerne. Til macarons skal den være koldere (ca 16 grader).

See more ideas about Food, Danish food, Desserts. Jeg er gået 'all in' og har fyldt tallerkenen med ni forskellige mundfulde.. Lakrids + hvid chokolade + hindbær. Eller som lille lækkeri til kaffen. Til slut: Sørg for at temperere chokoladen i et køkken, der ikke er for varmt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Lakridsganache til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken"

Post a Comment