How to Cook Appetizing Grillet kalvelever med hjemmelavet persille/hvidløgssmør

Grillet kalvelever med hjemmelavet persille/hvidløgssmør. Hjemmelavet hvidløgssmør med krydderurter smager lækkert i en bagt kartoffel, på en steak eller Du kan nemlig grille brødet SÅ sprødt og lækkert, at du tror det er lyv, og topper du så brødet med Vi har både timian, oregano, basilikum, citronmelisse og bredbladet persille, så mon ikke det var en god. Rør blødgjort smør sammen med reven citronskal, hakket persille og hakket hvidløg i en skål. Metoden er næsten det samme som man gør hos de fleste slagtere, Bare de har en stor lynhakker hvor det hele kan være i.

Grillet kalvelever med hjemmelavet persille/hvidløgssmør Sprøde knuste kartofler eller smashed potatoes med hjemmelavet hvidløgssmør og parmesan smager fantastisk som tilbehør til alt. Grillet laks serveret med cremet safranrisotto. hjemmelavet. Kalvelever har været udsat for megen uretfærdig hetz gennem årene. You can cook Grillet kalvelever med hjemmelavet persille/hvidløgssmør using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Grillet kalvelever med hjemmelavet persille/hvidløgssmør

  1. You need 800 of gr. Frisk kalvelever.
  2. Prepare of Læsø salt og friskkværnet peber.
  3. It's of Olivenolie til pensling.
  4. You need of Lidt friskåret hvidløg.
  5. It's of Persille/ hvidløgssmør.
  6. Prepare 100 gram of Lurpak smør.
  7. It's 1 knivspids of salt.
  8. Prepare 1 of tsk frisk citronsaft.
  9. You need 1 1/2 of dl. Friskhakket kruspersille.

Sprød salat med mandler, persille og hyldeblomstdressing. Kylling i karry med grøntsager og laurbærblade. Med hvidløgssmør Flæk jomfruhummerne på langs. Smelt smør i en lille gryde og smag til med knust hvidløg og finthakket bredbladet persille.

Grillet kalvelever med hjemmelavet persille/hvidløgssmør instructions

  1. Den friske lever skæres fri for hinde. Min var renset fra slagteren. Dup tør med køkkenrulle. Salt og peber. Drizzle lidt olivenolie over. Lad det stå 15 minutter til det har stuetemperatur..
  2. Leveren grilles på en meget varm gril. Højst 1 1/2- 2 minutter pr side. Lad den hvile lidt. Server med skiveskåret persillesmør..
  3. Persille, citronsaft, salt og Lurpak saltet smør mases godt sammen,så det får lidt luft. Rulles i bagepapir. Twist fra hver ende så bliver den flot. I fryseren ca. Et kvarter. Hvis frossen optø ca. 20 minutter ved stuetemperatur. Til den er skærefast..
  4. Serveres med hvidløgsflute og en grøn salat. Det smager virkelig godt..

Grillet entrecote med bearnaisesauce eller sauce efter eget valg. Oksefilet på egetræsplanke med hjemmelavet krydret kartoffemos og Karl Johan svampesauce. Flettede hvidløgsbrød - Flutes med hvidløgssmør De er svampede, luftige og fyldt med hjemmelavet hvidløgssmør med frisk persille. Sprød bruschetta med hjemmelavet siciliansk pesto og grana.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Appetizing Grillet kalvelever med hjemmelavet persille/hvidløgssmør"

Post a Comment