Recipe: Appetizing Chokoladekage i kop

Chokoladekage i kop. Denne video handler om hvordan man laver en vegansk chokoladekage i en kop. Denne lækre kage tager kun fem minutter at lave, så den er perfekt til alle os, der gerne vil spise kage. Den har en konsistens som kage - seriøst, fuldstændigt som kage, og den smager godt.

Chokoladekage i kop En helt klassisk svampet chokoladekage i bradepande toppet med frosting med flødeost og pyntet med krymmel. Jeg var ikke så tilfreds med de udgaver af den jeg har set, så jeg har lavet min egen version, som så er her. Видео Verdens farligste kage! Fem minutters kage - på en tallerken, men fra en kop. - Max M Rasmussen. You can cook Chokoladekage i kop using 8 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Chokoladekage i kop

  1. It's 1/2 of dl Hvedemel.
  2. You need 2 spsk of Kakao (uden sukker).
  3. You need 1/4 of tsk Bagepulver.
  4. Prepare 2 spsk of Sukker.
  5. You need 1 of nip Salt.
  6. Prepare 1/2 of dl Mælk.
  7. You need 2 spsk of Raps/Solsikke olie.
  8. It's 1 spsk of Chokolade knapper/stykker eller smarties/M&M´s.

Det bliver den kaldt på nettet. Prøv en lækker chokoladekage med glasur og krymmel. Børne- og voksenvenlig chokoladekage i bradepande, som hurtigt hitter hos de lækkersultne og chokoladekagetrængende. Chokoladekage is a rich, dense, and gorgeous cake.

Chokoladekage i kop instructions

  1. Bland alle de tørre ingredienser i en skål..
  2. Rør nu mælk og olie i..
  3. Rør nu chokolade eller andet fyld i..
  4. Sørg nu for at din kop kan tåle at komme i microovnen og den er stor nok til dejen..
  5. Put den nu i microovnen og lad den bage i Ca. 1 minut på fuld effekt. HUSK at kigge til den ret tit, så den ikke brænder på..

Sift flour, baking powder, baking soda. #chokoladekage Kagen serveres ofte ved sammenkomster såsom fødselsdage og bryllupper. Ingredienserne varierer afhængigt af. Просмотр. Просмотр. Просмотр. Киберспорт. Киберспорт. Киберспорт. Музыка. Музыка. Музыка. Больше. Поиск. Chokoladekage is not a Group Admin yet. Groups they admin or create will appear here.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Chokoladekage i kop"

Post a Comment