Easiest Way to Cook Yummy Tomattærte i filodej med romainesalat

Tomattærte i filodej med romainesalat. Smør dejen med lidt olivenolie, giv den et drys Flyt forsigtigt bagepapir og filodej over i den tomme stegepande, så kanterne hænger ud over. Skub dejkanterne ned langs kanten af panden, hæld. Blåskimmelost er virkelig en gave i enkle, grønne retter, fordi den kan give så meget smag, konsistens og umami til den ellers simple grøntsagsret.

Tomattærte i filodej med romainesalat Bland fuldkornshvedemel, hvedemel og salt Skær smørret i mindre stykker, og smuldr det i melet med fingrene Saml dejen let med vand, og tryk den løse dej ud i en tærteform (ca. En enkel, men indbydende ret - vores tomattærte med timian er nem at lave og fyldt med smag. Bagte tomater, hytteost, løg og krydderier komplementerer alle hinanden på flotteste vis. You can have Tomattærte i filodej med romainesalat using 12 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Tomattærte i filodej med romainesalat

  1. You need 3 of plader fersk filodej (købt i Irma).
  2. Prepare 30 g of smør.
  3. You need 20-30 of små tomater.
  4. You need 3 of æg.
  5. You need 30 g of revet comteost eller anden fransk fast ost, ikke dansk Danbo.
  6. Prepare 1 of dl cremefraiche 38%.
  7. You need 1 håndfuld of hakket basilikum.
  8. Prepare of Salt og peber.
  9. You need of Tilbehør:.
  10. It's of Romainesalat.
  11. It's 1 håndfuld of friske ærter.
  12. You need of Olie/eddike/sennepsdressing.

Sammen med fløde og perlebyg udgør det et solidt aftenmåltid. Her får du opskriften på laks i cremet spinatsauce. Med blæser på fuld tryk, iskaffe i koppen og en kold klud til panden. Superskøn tomattærte som hele familien vil elske.

Tomattærte i filodej med romainesalat step by step

  1. Læg det stykke bagepapir som filodejen ligger i på køkkenbordet og tag en plade dej ud og læg på bagepapiret. Pensl den med smeltet smør og læg den næste plade dej ovenpå og pensl igen med smør. Læg den sidste plade på og pensl med smør. Læg dejen i en mindre bradepande og klip dejen til så der dannes en kant. Afklipningen bruges til gitter. Pisk æg, cremefraiche, revet ost, salt, peber og hakket basilikum sammen og hæld massen op på filodejen..
  2. Skær tomaterne i halve og tryk dem ned i æggemassen. Skær afklippet i strimler, fjern bagepapiret og læg dem på som gitter. Sæt tærten i ovnen ved 200 g varmluft og undervarme og lad den bage til den er gylden og filodejen super sprød. Læg tærten på en rist og skær den i passende stykker og server med salaten på en pæn tallerken..

Superskøn tomattærte som hele familien vil elske. Tomattærten har en lækker sprød tærtebund - men til hverdag kan du fint anvende en færdigkøbt tærtedej af god kvalitet. Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper och klicka över smör. Blanda sparris och ärter med potatisen och låt alltsammans bli varmt i ugnen medan fisken tillagas klar. Hyvla rädisorna och lägg dem i iskallt vatten.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Yummy Tomattærte i filodej med romainesalat"

Post a Comment