Recipe: Appetizing Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme
Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme.
 	 	
 	 	 	You can cook Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it. 
Ingredients of Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme
- It's of Karl Johan.
 - You need 3 fed of hvidløg.
 - Prepare 1 of lille løg.
 - You need of Smør.
 - Prepare of Fløde.
 - It's of Citronsaft.
 - Prepare of Lidt sherry.
 - You need of Salt og peber.
 - It's of Bredbladet persille.
 
Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme instructions
- Rengør svampene undgå for meget vand - brug en børste - men alt efter hvor du finder svampe så kan der være et par stykker som man er nød til at skylle for at få jord og sand af!.
 - Skær dem i mindre stykker - hak løg og du hakker hvidløg fint eller skærer i tynde skiver eller gennem en hvidløgs presse er lidt en smags sag!.
 - Kom svampene på en meget varm pande - jeg bruger en støbejerns gryde på grillen. Rist dem og lad dem smide vand - hvis de er meget fugtige kan du tage svampene op og smide vandet ud - det er vigtigt at de ristes så de ikke bliver gummiagtige!.
 - Tilsæt så smør, løg og hvidløg - sauter og kom salt og peber på.
 - Tilsæt lidt citronsaft og fløde kog igennem og smag evt til med lidt sherry - anret og pynt med lidt persille - ristet brød er godt til men retten kan også bruges som tilbehør. Jeg har ingen mål på opskriften - det afhænger helt af hvor mange svampe - jeg havde en stor portion og en rest er godt til frokost evt med et spejlæg.
 
0 Response to "Recipe: Appetizing Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme"
Post a Comment