How to Make Tasty Kylling med persille i stegeso

Kylling med persille i stegeso. Kylling i stegeso med kartofler, spidskål og løg - rustik og autentisk aftensmad med lækker skilt sauce! Stegesoen er den perfekte genvej til nem og lækker mad. Kylling i stegeso med hvidløg og citron.

Kylling med persille i stegeso Kylling i stegeso er en garanti for en virkelig mør kylling. Kyllingen steges sammen med grøntsager og skal have cirka halvanden time i ovnen. Prop kyllingen med en stor dusk persille. You can have Kylling med persille i stegeso using 8 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Kylling med persille i stegeso

  1. You need 1 of fersk kylling ca. 1600g.
  2. Prepare 1 of stor bundt persille.
  3. You need 5-6 of Gulerødder.
  4. You need 1/2 of Spidskål.
  5. You need 2 of bundter Forårsløg.
  6. You need 4 fed of Hvidløg.
  7. You need 1/2 of l kyllingefond.
  8. Prepare of Salt og Peber.

Hæld nu forsigtigt også det brunede smør fra panden over kyllingen - fordel det eventuelt med en spiseske. Anret kyllingen med persille og nyd aftensmaden med familien. Persillestilkene skæres i små stykker og kommes i retten sammen med den hakkede persille. Det er fullt mulig med litt planlegging.

Kylling med persille i stegeso step by step

  1. Grønsager klargøres og skæres i mindre stykker. Spidskål snittes groft. Gulerødder, spidskål, forårsløg og hvidløg kommes i stegesoen..
  2. Kyllingen klargøres og renses indvendig.kyllingen krydres med salt og peber indvendig. Persille skylles og fyldes i kyllingen som eventuel lukkes med en kødnål. Vingerne låses og lår bindes sammen..
  3. Kyllingen krydres med salt og peber udvendig lægges oven på grønsagerne i stegesoen og kyllingefond hældes ved..
  4. Læg låget på stegesoen, som sættes i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader og steg kyllingen i 2,5 time. Hvis kyllingen skal have lidt mere farve kan låget tages af, og giv den ca. 10 min. under grill.(hold øje med at den ikke får for meget).
  5. .

Du kommer uansett til å smatte av fryd av denne retten. Dytt persille/sitronblandingen inn i kyllingen og knytt en hyssing rundt lårene så fyllet ikke faller ut. Stegt flæsk med persillesauce er en rigtig klassiker og i denne opskrift, hvor flæsket ovnsteges, bliver det sprødt som sværen på en flæskesteg. Er saucen for tyk, kan der tilsættes lidt ekstra mælk. Tilsæt persille og smag saucen til med salt og peber.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Tasty Kylling med persille i stegeso"

Post a Comment