Recipe: Delicious Bagte rødbeder med svampe-crumble

Bagte rødbeder med svampe-crumble. Langtidsbagte rødbeder med gran, porrer og æbler har en dejlig julet smag til et smagfuldt vegetarisk julebord Få opskriften fra Restaurant Mondän her. Langtidsbagte rødbeder i douglasgran med syltede porre og æbler.

Bagte rødbeder med svampe-crumble Lækker og efterårsagtig rødbede salat med grønkål, æbler og ristede svampe - toppet med en god feta og ristede hasselnødder. Nu kan æbler jo (heldigvis) bruges til andet, end at stille den lille sult, de kan også stille din lækkersult… Bagte æbler med chokolade, crumble og hasselnøddeis. Æblerne udhules og fyldes med en lækker økologisk og plantebaseret choko smørbar fra Naturli´ og en simpel, men lækker, havregryns crumble. Rødbeder farver dine hænder lyserøde når du skræller eller river dem. You can have Bagte rødbeder med svampe-crumble using 17 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Bagte rødbeder med svampe-crumble

  1. It's 1 kg of rødbeder.
  2. Prepare 1/2 of dl olivenolie.
  3. Prepare 2 of tsk. salt.
  4. Prepare of friskkværnet peber.
  5. Prepare of Svampe-crumble:.
  6. Prepare 150 g of koldt smør.
  7. You need 250 g of hvedemel.
  8. Prepare 100 g of fast lagret ost, f.eks. parmesanost.
  9. Prepare 300 g of marksvampe/champignon (økologiske som resten af ingredienserne).
  10. You need 2-3 fed of hvidløg.
  11. Prepare of evt. 1 spsk. blade af frisk timian.
  12. Prepare of Tilbehør:.
  13. You need 2 of dl cremefraiche.
  14. It's 2 of tsk. dijonsennep.
  15. It's 3-4 of håndfulde bredbladet persille.
  16. Prepare of Godt brød.
  17. You need of Evt. grøn salat.

Du kan let slippe af med den røde farve, hvis du gnider hænderne med en skive citron. Alternativt kan du tage et par handsker på, når du skal håndterer rødbeder. Rødbeder har en sød smag, som styrkes når de. PIzza med gedeost, som nok skal imponere.

Bagte rødbeder med svampe-crumble instructions

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skræl rødbederne. Skær dem i jævne skiver på 1/2-1 cm. Læg dem i et ovnfast fad. Bland med olie og krydr med salt og peber. Bag ca. 30 min. til rødbederne er næsten møre. Stik med en lille spids kniv og mærk om konsistensen er fin..
  2. Lav svampe-crumble: Skær smør i tern. Smuldr med mel evt. i en foodprocessor. Hæld blandingen i en skål. Rens marksvampe/champignon: Skær foden af og skyl svampene hurtigt i koldt vand. Lad dem dryppe af. Hak dem fint evt. i foodprocessoren. Tilsæt revet ost og knust hvidløg. Krydr med lidt salt og peber. Krydr evt. med frisk timian. Bland svampecrumblen godt..
  3. Drys svampe-crumble i et jævn lag over fadet med rødbederne. Skru ovnen ned til 175 grader og bag ca. 15 min. Skru op til 225 grader og bag til overfladen er gylden..
  4. Nyd bagte rødbeder med svampe-crumble og en dressing af cremefraiche, sennep og hakket persille. Servér evt. grøn salat og brød til..

Denne pizza med gedeost er lidt sjov og anderledes. Forestil jer to skiver lækkert rugbrød smurt med tahin og fyld af bagte rødbeder, gedeost og så lidt frisk spinat. Bagte rødbeder med senneps- yoghurtcreme og kapers. Efter en tur i ovnen får rødbederne endnu mere af den lækre sødme, som de ofte byder på. Rør yoghurt med de to slags sennep, og smag til med salt og peber.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Bagte rødbeder med svampe-crumble"

Post a Comment