Easiest Way to Make Yummy Brownies med peanuts og appelsinsmag

Brownies med peanuts og appelsinsmag. Opskrift på nougatbrud med chokolade og peanuts. Chokoladedesserter Nemme Desserter Lækre Desserter Chokolade Brownies Brownie Opskrifter Kageopskrifter Kager Rezepte. Prøv at komme saltede peanuts i brownies med chokolade.

Brownies med peanuts og appelsinsmag Her i weekenden får jeg besøg hjemmefra. De er vant til, at få kage med hjem til fryseren, for. Det er en lækker brownie og på toppen er der hakket chokolade, mini skumfiduser og saltede peanuts, og den smager virkelig godt! You can have Brownies med peanuts og appelsinsmag using 10 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Brownies med peanuts og appelsinsmag

  1. It's 5 of dl sukker.
  2. It's 5 of æg.
  3. Prepare 3-4 of tsk. vaniljesukker.
  4. It's 200 g of smeltet smør/margarine.
  5. You need 6 of dråber appelsinessens.
  6. It's 1 of tsk. groft salt.
  7. Prepare 2 of dl hvedemel.
  8. It's 1 of dl rugmel (ellers bare alm. mel).
  9. Prepare 7 of spsk. kakao (med top).
  10. Prepare 200 g of saltede peanuts (de må ikke være alt for salte - undgå Kims).

Skrevet af: Louise DamChokolade, Kakaopulver, Peanuts, SkumfiduserKategori: Desserter, kager og andre søde sager, Skærekager, Brownies og Muffins. Brownies i pose er en kjapp og god kake! Men det går faktisk an å gjøre den enda bedre. Rør sammen egg, vann og smeltet smør.

Brownies med peanuts og appelsinsmag instructions

  1. Først piskes æg og sukker godt sammen til en luftig og lys masse. Dernæst tilsættes de øvrige ingredienser - gem dog melet og peanuts til sidst, og få det hele blandet godt..
  2. En mellemstor bradepande beklædes med bagepapir, og dejen fordeles deri. Bages ved 180 grader uden varmluft i max. 30 min. Tjek et par minutter før, om dejen stadig er lidt fugtig - ellers risikerer du, at den bliver tør og kedelig til sidst.....
  3. Når kagen er kølet af, skæres den i passende stykker. Der er rigeligt til ca. 10 pers. Den er lækker, men meget fyldig i smagen og mættende!.

Bland inn posens innhold og rør til en jevn røre. Kle en form med bakepapir (ca. Lidt sundere brownies fyldt med pekannødder, mandler og god mørk chokolade. Nem at bage, flot at servere, skøn at spise. Av brownies finnes det utallige variasjoner.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Yummy Brownies med peanuts og appelsinsmag"

Post a Comment