How to Prepare Appetizing Silkeblød hjemmelavet tagliatelle med portobello à la crème og kylling - Rimmers Køkken

Silkeblød hjemmelavet tagliatelle med portobello à la crème og kylling - Rimmers Køkken.

Silkeblød hjemmelavet tagliatelle med portobello à la crème og kylling - Rimmers Køkken You can have Silkeblød hjemmelavet tagliatelle med portobello à la crème og kylling - Rimmers Køkken using 22 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Silkeblød hjemmelavet tagliatelle med portobello à la crème og kylling - Rimmers Køkken

  1. Prepare of Pasta (hel portion):.
  2. Prepare 400 g of tippo 00 mel.
  3. Prepare 75 g of fint semolina.
  4. It's 12 of æggeblommer.
  5. Prepare 2 spsk of god olivenolie.
  6. It's 4 spsk of iskoldt vand.
  7. Prepare of Portobello à la crème:.
  8. It's 1 of løg.
  9. You need 1 of hvidløg.
  10. It's of olivenolie.
  11. You need of smør.
  12. It's 4 of stk portobello.
  13. You need of hvidvin, en skvæt eller to.
  14. It's of citronsaft, en skvæt eller to.
  15. You need 1 håndfuld of frisk spinat, grofthakket.
  16. You need 1 håndfuld of bredbladet persille, grofthakket.
  17. You need 1/4 of l fløde.
  18. Prepare of salt og peber.
  19. You need of Hvis kød som tilbehør:.
  20. Prepare 4 of små kyllingebryst.
  21. Prepare of salt, peber og krydderier.
  22. It's 1 of pk pancetta.

Silkeblød hjemmelavet tagliatelle med portobello à la crème og kylling - Rimmers Køkken step by step

  1. Pasta: Læg de to slags mel ud på en bordplade eller en bred skål. Lav en dyb hulning på toppen og tilsæt æggeblommer, olivenolie og vand.
  2. Begynd at mixe mel og æg fra kanten lidt efter lidt.
  3. Når dejen begynder at blive for svær at samle, ælt nu med hænderne til dejen er lækker glat og sammenhængende. Virker den lidt for tør, så fugt hænderne og tilfør lidt ekstra vand på den måde.
  4. Pak ind i film og læg på køl i 30 min eller natten over.
  5. Portobello à la crème: - gør svampene i stand og skær i tern - hak løg og hvidløg fint - blanchér løgene i olivenolie og lidt smør, tag dem af panden - rist svampene så de begynder at tage farve og karamellisere - krydr med salt og peber - tilsæt løgene igen samt hvidvin og citron - tilsæt spinat og bredbladet persille - tilsæt fløde - lad lækkerierne stå og koge lidt ind.
  6. Kylling: - gør kyllingebrysterne i stand - steg dem på en pande med olivenolie - smag til med salt og peber - lad dem stå og trække 5 min under sølvfolie og et viskestykke - skær evt kyllingen i skiver.
  7. Steg pancettaskiverne sprøde og læg til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
  8. Kør pastaen (ca 100-150 g pr person) igennem pastamaskinen (tykkelse 7) og lav spaghetti. Drys med semolina og ryst melet forsigtigt ind i pastaen, så den ikke ‘brænder sammen’.
  9. Koges i rigeligt saltet vand, men kun lige til vandet begynder at koge op igen (al dente). Vandet sies fra i et dørslag og der rystes lidt olivenolie henover.
  10. Tallerkenanret med pasta, sauce, pancetta og kyllingestrimler.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Silkeblød hjemmelavet tagliatelle med portobello à la crème og kylling - Rimmers Køkken"

Post a Comment