Recipe: Yummy Chicken saag, Kylling i spinat (evt med hjemmelavet paneer) - Rimmers Køkken

Chicken saag, Kylling i spinat (evt med hjemmelavet paneer) - Rimmers Køkken. Hjemmelavet pasta med kylling er en vidunderlig ret, som garanteret skaber glæde i hjemmet. Opskriften gennemgår grundigt hvordan du laver Eftersigende skulle pasta med kylling ikke have eksistensgrundlag i det italienske køkken. Men der må italienerne altså have mig undskyldt, for det.

It's such a classic curry dish and we promise that the homemade version is so much better than your usual Friday night takeaway. Kylling i hjemmelavet peanutbuttersauce er en ret, som alle kan lide. (©DR). Lækker saftig kylling, perfekt til søndags bordet eller til en lækker aftensmad. You can cook Chicken saag, Kylling i spinat (evt med hjemmelavet paneer) - Rimmers Køkken using 20 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Chicken saag, Kylling i spinat (evt med hjemmelavet paneer) - Rimmers Køkken

  1. You need 1-1,5 kg of kyllingeoverlår.
  2. It's 5-700 g of spinat, gerne helbladet fra frost.
  3. Prepare of Ghee (eller klaret smør).
  4. Prepare 2 of løg, finthakket.
  5. It's 2-4 fed of hvidløg, presset.
  6. It's 2 of tsk frisk ingefær, fintrevet.
  7. You need 2 of tsk bukkehornsfrø.
  8. Prepare 1 spsk of spidskommen.
  9. You need 1 spsk of garam masala.
  10. Prepare 1/2 of tsk gurkemeje.
  11. It's 1/2 of tsk cayenne peber.
  12. It's 1 of ds hakkede tomater.
  13. You need of salt og peber.
  14. Prepare 1/4 of l fløde.
  15. It's 1,5 of dl creme fraiche 38%.
  16. You need of Paneer:.
  17. You need 1 of l sødmælk.
  18. Prepare 1 of citron.
  19. It's of Tilbehør:.
  20. You need of Basmati ris eller pilau ris og/eller indisk brød (naan, roti, paratha).

Og så er det et plus med hjemmelavet peanutbuttersovs, som Timm Vladimir lavede i. Den grønne indiske curry kaldes traditionelt for 'chicken saag'. Den er cremet og lige tilpas spicy. Lækker pastaret på tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i en lækker parmesansauce.

Chicken saag, Kylling i spinat (evt med hjemmelavet paneer) - Rimmers Køkken instructions

  1. Start med at lave panéer (friskost), da den skal stå på køl i godt en time. - Læg et stykke osteklæde ned i en sigte og hen over en skål. Opvarm mælken i en stor tykbundet gryde over medium varme. Når mælken er begyndt at simre, tilsæt da ca 4 spsk citronsaft i lidt efter lidt, samtidig med at du rører hele tiden. Mælken vil skille i valle og ost.
  2. Hæld massen i klædet, så vallen sigtes igennem og osten samles. Sæt sigten ind under løbende koldt vand for at rense massen. Saml klædet og kram det hårdt, så osten samles helt. Læg klæde med ost på en tallerken. Læg en anden tallerke ovenpå sammen med noget tungt (fx to ds tomater) ovenpå. Sættes på køl i ca 1,5 time. Når osten har sat sig, skær den i tern af 2 cm.
  3. Gør kyllingestykkerne klar ved at udbene dem og fjerne skindet.
  4. Varm ghee op i en stor gryde. Tilsæt løg, hvidløg, ingefær og kog dem klare. Tilsæt den frosne spinat og bukkehornsfrø og rør løbende i retten indtil al spinaten er tøet op. Fortsæt indtil det meste af væden fra spinaten er helt kogt væk. Lad spinaten køle lidt af. Hak den groft på et skærebræt. Pres evt endnu mere overskydende væske væk. Skyld gryden. Vi skal bruge den igen.
  5. Varm ghee op i en pande og sautér kyllingestykkerne på alle sider til de er let brunede. Krydr med salt og peber.
  6. Varm lidt ghee op i den store gryde. Tilsæt spidskommen, garam masala, gurkemeje og cayenne og svits hurtigt krydderierne af. Tilsæt tomaterne og sauter en ekstra omgang. Tilsæt nu spinatblandingen, salt, peber og fløde.
  7. Lad retten simre i 15-25 min, indtil saucen er begyndt at blive lækker og tyk.
  8. Kort før servering tilberedes den hjemmelavede paneer. Hæld lidt olie i en stor stegepande og varm den op til en mellemtemperatur. Steg paneer ternene i ca 5 min eller til de begynder at blive gyldenbrune. Læg til affedtning på et stykke køkkenrulle.
  9. Tilsæt creme fraiche og paneer lige inden servering. Varmes op til kogepunktet og er derefter klar til at komme på bordet.
  10. Severes med lækkert indisk brød. Opskrifterne kan også findes her på min Cookpad side. - Naan, Roti, Paratha.

Hvad med én pande, én saks, én kniv og den ske, du smager saucen til med. One-pot-pasta for os, som er mest vild med madlavning Og niks. Chicken Tikka Masala er nok den mest berømte indiske ret - og med god grund. Den smager fantastisk, er let at lave, og så er det en mager ret med kylling. Kyllinggryte med kikerter, tomat og spinat.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Chicken saag, Kylling i spinat (evt med hjemmelavet paneer) - Rimmers Køkken"

Post a Comment