How to Make Tasty Rævesovs til den gravad laks

Rævesovs til den gravad laks. Rævesovs til gravad laks er en klassiker! Find opskriften, og mange flere på Opskrifter.dk. Det er egentlig supernemt at lave gravad laks.

Rævesovs til den gravad laks Sovsen bruges gerne på gravad laks sammen med dild; der kan også være dild i sovsen, og er i så fald dilddressing. Det er uklart, hvorfra navnet 'rævesovs' kommer. Rævesovsen anvendes især til gravad laks eller røget hellefisk. You can have Rævesovs til den gravad laks using 8 ingredients and 1 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Rævesovs til den gravad laks

  1. You need 3 spsk of Dijon sennep.
  2. It's 2 spsk of farin.
  3. It's 0,75 of dl olivenolie.
  4. It's 2 spsk of hvidvins eddike.
  5. You need 0,75 of dl cremefraiche 38%.
  6. You need of Salt.
  7. It's of Peber.
  8. You need 2 spsk of tørret dild.

Hjemmelavet rævesovs smager dejligt, hvis man ellers kan lide den syrlige dressing. Rævesovsen smages til med salt og friskkværnet peber, og nu kan du eventuelt også smage den til mere eddike eller farin. Så er der vegansk røget laks til påskebordet! I samme genre har vi opskriften på en sød/stærk sennepssild som du også kan prøve.

Rævesovs til den gravad laks step by step

  1. Rør det hele sammen og juster smag så du syntes den smager godt.

Gravad laks er en skøn klassiker til frokostbordet, og så er det endda nemt at lave selv. Serveres gerne med frisk dild og en hjemmerørt rævesovs på toppen. Vær opmærksom på at laksen skal trække i to dage i køleskabet. Gravlax or grav(ad)laks is a Nordic dish consisting of salmon that is cured using salt, sugar, and dill. Smag til med salt og peber.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Tasty Rævesovs til den gravad laks"

Post a Comment