Recipe: Appetizing Nøddekage med chokoladeorange creme

Nøddekage med chokoladeorange creme. Fantastisk opskrift på Nøddekage med chokoladeorange creme. Denne kage egner sig til dessert med frugter, is el. Den kan laves flere dage i forvejen.

Nøddekage med chokoladeorange creme Nødderne blendes, blandes med bagepulver og blandes i æggemassen. Hældes i springform foret med bagepapir. Lad kagen køle af og fyld den med: Chokolade-orangecreme: Nøddekage med chokoladeorange creme Opskrift af Iben Fritsche. You can have Nøddekage med chokoladeorange creme using 9 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Nøddekage med chokoladeorange creme

  1. You need 4 of hele æg.
  2. You need 250 g of sukker.
  3. Prepare 250 g of hasselnødder.
  4. It's 1 of tsk bagepulver.
  5. It's 150 g of mørk chokolade.
  6. You need 50 g of blød nougat.
  7. It's of Reven skal af 1 økologisk appelsin.
  8. It's 1/2 of dl appelsinsaft.
  9. Prepare 1/4 of l piskefløde.

Fantastisk opskrift på Nøddekage med chokoladeorange creme. Denne kage egner sig til dessert med frugter, is el. Den kan laves flere dage i forvejen. Den indeholder ikke mel og er derfor velegnet til glutenallergikere.

Nøddekage med chokoladeorange creme step by step

  1. Æg og sukker piskes til det er hvidt og skummende. Nødderne blendes og blandes med bagepulver og æggemassen..
  2. Dejen hældes i en springform, beklædt med bagepapir og bages i en forvarmet ovn ved 170 gr i ca 1 time. Lad kagen køle af inden du kommet cremen på..
  3. Smelt chokolade og nougat i vandbad. Pisk fløden til skum og vend forsigtigt og hurtigt, chokolade, appelsinskal og saft i. Fordel straks cremen på den kolde bund. Stil springformen i køleskabet i mindst 1 døgn inden den serveres..

Nøddekage med chokolade-orangecreme Print med billeder. Nøddekage med chokoladeorange creme Opskrift af Iben Fritsche. Fantastisk opskrift på Nøddekage med chokoladeorange creme. Denne kage egner sig til dessert med frugter, is el. Den kan laves flere dage i forvejen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Nøddekage med chokoladeorange creme"

Post a Comment