How to Cook Delicious Passionsfrugtskage

Passionsfrugtskage. Hvis du savner smagen af sommer, så er det her helt sikkert en kage, der vil tage dig tilbage! En sød, saftig blondiebund, syrlig chokolade- og passionsfrugtsmousse overtrukket med en appelsinglaze. Passionsfrugtskage med havtorn, hasselnødder og mælkechokolade http://cakesanddiybymariegade.bloggersdelight.dk/…/passion…/ Passionsfrugtskage med havtorn, hasselnødder og mælkechokolade http://cakesanddiybymariegade.bloggersd… Passionsfrugtskage med havtorn, hasselnødder og mælkechokolade http://cakesanddiybymariegade.bloggersd… Her ses en ordre på en skøn og solrig passionsfrugtskage.

Passionsfrugtskage Passionsfrugtskage 😍 #kage #kageterapi #brownie #kakao #passionsfrugt #passionsfrugter #passionsfrugtmousse #mousse #skovsyre #spiseligeblomster #stedmorblomst #stedmorblomster. You can have Passionsfrugtskage using 14 ingredients and 13 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Passionsfrugtskage

  1. Prepare 125 g of marcipan.
  2. Prepare 4 of passionsfrugter.
  3. You need 1 of pomerans eller appelsin, skal og saft.
  4. It's 1/2 of stang vanilje.
  5. You need 50 g of sukker.
  6. Prepare 2 of æggeblommer.
  7. Prepare 1 of æggehvide.
  8. You need 25 g of flormelis.
  9. It's 3 1/2 of blad husblas.
  10. You need 3 of dl piskefløde.
  11. Prepare 6 of aristokrater, se tidligere opskrift.
  12. It's of Til opbygning :.
  13. You need 6 of cylinderforme, eller lignende.
  14. It's 1,2 of m kageplast.

Passionsfrugtskage instructions

  1. Rul marcipanen ud så den er 3 mm i tykkelsen. Lav lidt riller i den evt med en rillet kagerulle og brænd ganske let marcipanen med en bundsenbrænder. Skær nu 6 strimler a 15x2 cm og for folien med disse marcipanringe med den brændte yderside yderst. Glemte at tage billede af den proces..
  2. Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand..
  3. Skrab indholdet ud af passionsfrugterne op i en skål, riv skallen af pomeransen og pres saften ned til passionsfrugtjuicen..
  4. Sigt kernerne fra saften og kasser kernerne..
  5. Pisk æggeblommerne med sukkeret til en luftig æggesnaps. Kom vaniljekornene i massen..
  6. Pisk nu æggehviden helt stiv og tilsæt flormelisen og pisk videre til marengesmasse..
  7. Pisk nu fløden stiv til flødeskum..
  8. Opvarm passionsfrugtsaften til 60 grader og tilsæt den opblødte husblas og af køl til 40 grader. Tilsæt saften til æggesnapsen og rør godt rundt..
  9. Rør nu forsigtig først halvdelen af fløden i æggesnapsen og derefter resten af fløden i inden du tilsætter marengesmassen meget forsigtigt til blandingen..
  10. Kom nu massen op i en sprøjtepose og sprøjt massen ned i røret med kagefolien med marcipanen. Jeg lavede kun 4 rør, da jeg ikke havde flere forme, og kom resten af moussen i portionsglas..
  11. Nu sættes desserten dækket med film i køleskabet. Evt til næste dag, så har den sat sig godt, men mindst 4 timer..
  12. Ved servering klippes kagefolien op og desserten sættes på assietter og drysses med den tørrede pomeransskal og anrettes med aristokratsmåkagen på toppen..
  13. Velbekomme og godt fornøjelse med min nytårsdessert!.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Delicious Passionsfrugtskage"

Post a Comment