How to Cook Yummy Indbagt hamburgerryg i portionspakker

Indbagt hamburgerryg i portionspakker. See great recipes for Indbagt hamburgerryg i portionspakker too! Hamburgerryg er et fantastisk velsmagende stykke kød, som vi i vores familie desværre får for sjældent. Når det så endelig skal være, så skal den selvfølgelige tilberedes i stegesoen.

Indbagt hamburgerryg i portionspakker Find flere gode opskrifter på Svinekød her på Maduniverset. Lad det bare være sagt med det samme: Indbagt hamburgerryg med pikantost er nok ikke den mest fotogene ret i verden. Køb din hamburgerryg hos den lokale slagter! You can have Indbagt hamburgerryg i portionspakker using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Indbagt hamburgerryg i portionspakker

  1. You need 9-12 of skiver kogt hamburgerryg (eller andet behandlet kød).
  2. You need of Ca. 250 g flødeost efter smag (neutral, med urter, med chili el.lign.).
  3. It's of Evt. et par spsk. hakket persille el.lign.
  4. Prepare 1 of pk. frossen butterdej med 6 små plader.
  5. Prepare 1 of sammenpisket æg til pensling.

Indbagt mørbrad med brøndkarse og salat. Hamburgerryg er en udskæring af svin, der er saltet og røget. Udskæringen er af svinekam eller af svineryggen. Hamburgerryg koges og kan serves som varm ret.

Indbagt hamburgerryg i portionspakker step by step

  1. Butterdejspladerne deles og rulles ud til passende firkanter (der skal være plads til kødet og en sammenfoldning). Flødeosten røres til en lind masse og krydderurt tilsættes evt. Der pensles med æg i kanten af alle firkanterne. Ca. 1/2 tsk. flødeost puttes på den ene halvdel af hver firkant, kødet skæres ud (typisk i halve stykker), og der lægges et stykke på flødeosten, igen fordeles lidt flødeost derover, et nyt stykke kød lægges på, og lidt flødeost afslutter "tårnet"..
  2. Man kan variere pakkernes størrelse, således at der også er pakker med kun 1 stykke kød (2 pakker er meget at spise, synes nogle - men hvis nr. 2 kun er med halvt fyld, kan nogle skeptikere omvendes til at tage pakke nr. 2). Efter "tårnbygning" foldes dejen over kødet, og kanterne trykkes sammen med en gaffel el.lign..
  3. Til sidst pensles alle pakker godt med æg, drysses evt. med paprika, oregano el.lign. for at markere forskellen på pakkernes størrelse - og de sættes i ovnen ved 180 graders varmluft i ca. 20-25 min., til de er flot gyldne..
  4. Smager fantastisk med en fyldig salat og evt. kartofler med sauce til. Det kan tilpasses efter årstid, smag og sult..

Hamburgerryg spises dog også kold som skiveskåret pålæg. I denne opskrift har Lone Landmand valgt at tilberede den indbagte mørbrad i portionspakker af butterdej med et dejligt fyld af bacon, kantareller og fløde. Hamburgerryg i ovn er en saftig måde at stege kødet på. I stedet for at koge din hamburgerryg er det nemt, at lave den i ovnen, og du får et mere Du skal prøve at lave hamburgerryg i ovn, for det giver faktisk et super dejligt stykke kød. Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #buffet.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Yummy Indbagt hamburgerryg i portionspakker"

Post a Comment