Easiest Way to Cook Perfect Dampede hvide asparges med nøddesmør, ostechips. Og rosmarinblomster

Dampede hvide asparges med nøddesmør, ostechips. Og rosmarinblomster. See great recipes for Dampede hvide asparges med nøddesmør, ostechips. Dampede hvide asparges med nøddesmør, ostechips. Skøn opskrift på hvide asparges serveret med nykogte rejer og en lækker mousseline.

Dampede hvide asparges med nøddesmør, ostechips. Og rosmarinblomster Fjordrejer og asparges er sommerens budbringere, og i kombination med det brunede estragon-smør er det en himmelsk forret. Hvide asparges - sprøde og møre! Serveret med brunet smør og nødder er det som om du glemmer tid og sted - det er tidlig dansk sommermad når det Hvide asparges anses ofte som finere og mere delikate end de grønne, men i min verden afhænger det tilbehøret om der skal hvide eller grønne. You can cook Dampede hvide asparges med nøddesmør, ostechips. Og rosmarinblomster using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Dampede hvide asparges med nøddesmør, ostechips. Og rosmarinblomster

  1. You need 7-8 of hvide asparges.
  2. Prepare 2 of lilla asparges.
  3. You need of Salt, sukker og peber.
  4. You need of Ostechips:.
  5. Prepare 100 g of masdammerost revet.
  6. You need 50 g of smør bruner.
  7. Prepare 1 håndfuld of rosmarinblomster.

En himmerigsmundfuld af hvide asparges med brunet smør og sprøde hasselnødder. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret. Sørg for at have alle ingredienser stående klar.

Dampede hvide asparges med nøddesmør, ostechips. Og rosmarinblomster instructions

  1. Skræl 7-8 hvide asparges og kog en lage af skrællerne. Riv osten og kom den på en plade med bagepapir fordelt i 4 klatter. Sæt i ovnen ved 200 grader og tag dem ud når osten er smeltet. Kom lagen op i en pande og kog asparges i 4 minutter med salto sukker i lagen..
  2. Tag dem op på et fad og smelt brun smørret på panden. Anret asparges med smør på en stor tallerken, læg ostechipsene ved siden og pynt med rosmarinblomster. Hvis du ikke har det så lidt andet grønt..
  3. Her min store rosmarin der blomstrer 2 gange om året..

I en stavblender lægges først smør, derefter persille. Til sidst tilsættes østers og der tilsmages med salt, peber og citronsaft. Saucen hældes tilbage i en gryde og denne lunes forsigtigt. Dampet hvide asparges m/ hollandaise, rejer og rogn, a post from the blog Gastrosita on Bloglovin'. Fantastisk tunbøf med chili, sesam og salat.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Perfect Dampede hvide asparges med nøddesmør, ostechips. Og rosmarinblomster"

Post a Comment