Easiest Way to Cook Appetizing Æggekage med bagte tomater

Æggekage med bagte tomater. Bagte tomater med hvidløgsmarinade er tomater på den lækre måde. Her er de bagt med en marinade af olie, hvidløg, balsamico og sukker, hvilket giver de bagte tomater en sød og kraftfuld smag. Brug dem i salater, til tærte og æggekage eller som tilbehør til kød eller fisk.

Æggekage med bagte tomater Gammeldags æggekage i pande, og æggekagen er lavet med bacon. Den perfekte opskrift på æggekagen, og med kokkens bedste trips. Når æggekagen så er stivnet, kan du lægge den stegte skinke ovenpå den sammen med blandt andet tomater og drysset purløg. You can cook Æggekage med bagte tomater using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Æggekage med bagte tomater

  1. It's 2 of skiver god bacon.
  2. Prepare 2 of æg.
  3. Prepare 1 spsk of fløde.
  4. Prepare of Cherrytomater.
  5. It's of Salt og peber.
  6. You need of Purløg.

Bagte tomater er simpelt at lave, og med de rigtige krydderier bliver det en kulinarisk oplevelse. Vi snupper de små tomater først - de skal trods alt have længst tid … Du kan også bruge store tomater til denne opskrift, men jeg synes, de små ser mere indbydende ud, og maden skal jo også gerne være. Gammeldags æggekage med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog Alletiders Kogebog. Disse æg er super nemme at lave.

Æggekage med bagte tomater instructions

  1. Jeg var så heldig at have et stykke hjemmerøget bacon i køleskabet, hvor jeg kunne skære mig to skiver af..
  2. Du skal bruge en pande som må komme oven. Steg bacon sprødt på denne pande. Lad bacon dryppe af på et stykke køkkenrulle imens æggekagen laves..
  3. Piske æg, fløde, salt og peber sammen i en skål..
  4. Hæld æggemassen i panden oveni bacon fedtet. Lad den lige sætte sig lidt inden tomaterne kommer i..
  5. Stil hele panden i ovnen i 10 min ved 150 grader. Den hæver op i kanten, man falder sammen igen når den kommer ud af ovnen. Pynt med purløg og bacon på toppen..

Sæt gerne panden på bordet, det ser skønt og rustikt ud! Krydr med salt, peber og cayennepeber, og tag panden af varmen. Nem Opskrift på Æggekage i Pande med Bacon og Tomater. En Gammeldags Æggekage er bare det bedste! En gammeldags æggekage er bare det bedste som lun frokostret eller som en gang hurtig aftensmad.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Appetizing Æggekage med bagte tomater"

Post a Comment