Recipe: Appetizing Marinerede jordbær og kvarkcreme med vanilje

Marinerede jordbær og kvarkcreme  med vanilje. Marinerede jordbær og kvarkcreme med vanilje. Marinerede jordbær og kvarkcreme med vanilje Opskrift af Katrine Klinken - Cookpad. Inspiration til andre opskrifter med jordbær: Jordbærsalat med fetaost og marinerede jordbær med vaniljeis..

Marinerede jordbær og kvarkcreme  med vanilje La det stå til sukkeret er oppløst og blandingen har blitt litt sausete. Ved servering Stivpisk fløten og sprøyt kremen rundt kaken. Avslutt med jordbær på toppen og gjerne norske flagg. You can have Marinerede jordbær og kvarkcreme  med vanilje using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Marinerede jordbær og kvarkcreme  med vanilje

  1. You need 250 g of jordbær der ikke er helt modne.
  2. You need 1-2 of spsk. sukker afhængigt af bærrenes og vindens sødme.
  3. It's 1 of dl frugtbrændevin f.eks. rabarber, hyldeblomst el.lign (kryddersnaps), evt. vodka eller 1-2 dl rødvin eller aromatisk hvidvin (vin uden fadlagring).
  4. You need 150 g of kvark eller frisk hvid ost (evt. ægte skyr fra Island).
  5. Prepare 1/2 of dl piskefløde.
  6. You need 1/4 of stang vanilje.
  7. Prepare 1 of tsk. revet citronskal.

Og når du rører bærene med litt sukker og vanilje er lykken komplett. Deilig som fyll i kaker, tilbehør til pannekaker, på brødskiva, til yoghurt eller som Rens og knus jordbærene lett med en gaffel. Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene med en teskje. Sukkerlage: Kom vand, sukker og vanilje stang i en gryde og bring det i kog - sukker skal være opløst.

Marinerede jordbær og kvarkcreme  med vanilje step by step

  1. Skyl jordbærrene i koldt vand. Pil haserne af. Skær jordbærrene i halve eller kvarter..
  2. Drys jordbærrene med sukker eller honning og tilsæt brændevin, vodka eller vin efter smag. Lad jordbærrene trække et par timer eller evt. i køleskab til næste dag..
  3. Kvarkcreme: Rør kvark cremet med piskefløde vaniljekornene og citronskal..
  4. Kom kvarkcreme med vanilje i bunden af portionsglas og fordel jordbær og marinaden over den lige før servering..

Kom pærerne i og kog vandet op igen. Bonus info: Gem lagen fra pærerne - den gør sig glimrende. Denne opskrift er en opdateret udgave af den klassiske pandekage med is. Konditor Mette blomsterberg lavede opskriften på sække af pandekager med jordbærparfait - den lækreste hjemmelavede is med friske danske jordbær - og jordbærsauce i. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje med en elpisker, indtil det bliver hvidt og luftigt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Marinerede jordbær og kvarkcreme med vanilje"

Post a Comment