How to Cook Appetizing Blåmuslinger med bacon og øl

Blåmuslinger med bacon og øl. Pasta med rejer, muslinger og blæksprutter Blåmuslinger med bacon og øl Opskrift af Jeanet Østergaard Jensen - Cookpad. Denne opskrift på dampede hvidvinsdampede blåmuslinger er nem mad, der både kan tage sig ud som en luxus hverdagsret eller som del af en Med denne opskrift fra Spis og Spar kan du nemt og hurtigt dampe blåmuslinger, som både kan være en god hverdagsret eller del af en flot gæstemiddag.

Blåmuslinger med bacon og øl Rør et par gange undervejs, så sukkeret. Se også mine andre muslingeopskrifter: gratinerede blåmuslinger, blåmuslinger med øl og snaps og hvidvinsdampede blåmuslinger med gulerod og Skøn opskrift på cremet suppe med blåmuslinger, safran, fennikel og urteolie. Sidstnævnte er dog mest på af æstetiske årsager og kan nemt udelades. You can have Blåmuslinger med bacon og øl using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Blåmuslinger med bacon og øl

  1. You need 1 kg of friske blåmuslinger.
  2. It's 200 g of bacon i tern.
  3. You need 1 of gulerod i tern.
  4. Prepare 1/2 of squash i tern.
  5. It's 2 of forårsløg i skiver.
  6. Prepare 1 of skalotteløg i tern.
  7. You need 2 fed of hakket hvidløg.
  8. It's 1 of dl mørk øl (f. eks. Grimberger double ambree).
  9. You need 1/2 of dl fløde.
  10. You need 1/2 bundt of persille groft hakket.

Vi valgte at kaste os over blåmuslinger. Man starter denne ret med en traditionel moules mariniéres som man efterfølgende bygger videre på - og tro Si suppen fra og kog den ind sammen med et stort glas Noilly Prat. Klassisk italiensk mad med spaghetti med bacon, olie og hvidløg. Spaghetti med bacon, der vendes i olivenolie med hvidløg og en smule chili.

Blåmuslinger med bacon og øl instructions

  1. Rens blåmuslinger i koldt vand. Når man rumsterer med dem, skal de lukke sig. Kasser de muslinger der er skadede og de som ikke lukker sig ved let slag på kanten af vasken..
  2. Klargør grøntsager.
  3. Steg bacon i en stor gryde. Tilsæt grøntsager (undtagen persille) lad dem stege med to minutter ved høj varme.
  4. Tilsæt blåmuslinger og øl. Læg låg på gryden. Vend jævnligt rundt i muslingerne..
  5. Når væsken koger tages låget af og lad det simre 3-5 minutter. Muslingerne skal være bløde. Får de for længe bliver de gummiagtige..
  6. Tilsæt fløde og persille. Server evt. godt landbrød til. Kasser de muslinger der ikke har åbnet sig - dem bliver man syg af at spise..

Afdryp pasta og spinat i en si. Topp Mac'n bacon cheese med bacon og vårløk for en innbydende avslutning. Smelt smør og tilsett melet, rør rundt. Spe med melk og fløteblandingen til du har en tykk hvit saus. Tilsett pesto, ost, vårløk, oregano, basilikum, chilipulver, salt og pepper.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Appetizing Blåmuslinger med bacon og øl"

Post a Comment