How to Prepare Tasty Bagte tomater i marinade

Bagte tomater i marinade. De bagte tomater er fine at se på, og så har de en fantastisk smag. (Foto: Lærke Lie Pedersen ©DR). En nem og lækker måde at tilberede små tomater på er ved at bage dem i ovnen. Her er de bagt med en marinade af olie, hvidløg, balsamico og sukker, hvilket giver de bagte tomater en sød.

Bagte tomater i marinade Fordel så en lille klat balsamico på midten af hver tomat. Bagte tomater er simpelt at lave, og med de rigtige krydderier bliver det en kulinarisk oplevelse. Bagte tomater og tips til store tomater og udskæring af tomater. You can cook Bagte tomater i marinade using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Bagte tomater i marinade

  1. Prepare 5-700 of g. små tomater - fx. Cherrytomater.
  2. It's 2 of dl. Olivenolie.
  3. It's 1/2 of dl. Hvid Balsamico.
  4. It's 1 of tsk. Akaciehonning.
  5. You need 1 of tsk. Tørret oregano.
  6. You need 1 of tsk. tørret timian.
  7. It's 1/2 of tsk. Salt.
  8. Prepare of Frisk kværnet peber.
  9. You need 2-4 fed of hvidløg, efter smag.

Bagte tomater er lækkert tilbehør til rigtig mange retter. Både fordi de selvfølgelig smager godt - de giver både sødme og syre - men også fordi. Lav en marinade af sukker, eddike, salt, peber, finthakket hvidløg og skalotteløg samt finthakket rosmarin og esdragon. Rør det godt sammen så salt og sukker opløses og fordel det.

Bagte tomater i marinade step by step

  1. Tomaterne halveres på den runde led og sættes på en bageplade. Pensel med en smule olie og drys med salt og peber. Bag dem midt i ovnen i 3-4 timer ved 100 grader. De skal krympe en del og se tørre, men ikke brændte ud..
  2. Bland de øvrige ingredienser til en lage..
  3. Kom de varme tomater på glas og hæld lagen over. Sæt tætsluttende låg på..
  4. Kan holde sig i køleskabet i ca. en måned..

Fadet med de bagte tomater - brug dem som tilbehør til alt fra pasta og salat til brunch eller grill. Nem og lækker opskrift på bagte cherrytomater med hvidløg, balsamico, olivenolie og timian. Man blander blot det hele sammen, og så passer det sig selv i ovnen. Sardiner med syltede tomater og dildaioli. Åben majspandekage med avokado og myntecreme. Bruschetta med grillede peberfrugter og maste tomater.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Tasty Bagte tomater i marinade"

Post a Comment