Recipe: Perfect Panerede squash med spejlæg - Rimmers Køkken

Panerede squash med spejlæg - Rimmers Køkken. Vend brødet på grillristen til sidst. Saml squashsandwichen lagvis med skiver af squash, løg og ost. Book et møde med en køkkenkonsulent, hvor du kan få hjælp til planlægning og bestilling af dit køkken.

Panerede squash med spejlæg - Rimmers Køkken Panerede fiskefiletter med chilidressing og rejer. Brosme med stegt kapers og hollandaisesauce. Rimmers Køkken from Hookline on Vimeo. You can cook Panerede squash med spejlæg - Rimmers Køkken using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Panerede squash med spejlæg - Rimmers Køkken

  1. You need 1 of stk squash (gerne én af de store).
  2. It's 5 of dl rasp.
  3. You need 2 spsk of mælk.
  4. You need 5 of æg.
  5. It's of salt og peber.
  6. You need of olivenolie.
  7. You need of smør.
  8. You need 2 of håndfulde revet ost.
  9. You need of purløg.

Jeg har alle tilladelserne på plads, men mangler hjul til at komme rundt på markederne med. Og NU har jeg så forelsket mig godt og grundigt i en lilla/lyserød Piaggio. Lav dine egne sprøde pandekager med squash og forårsløg. En anderledes og lækker måde at bruge squash på.

Panerede squash med spejlæg - Rimmers Køkken instructions

  1. Skær 4 stykker squash på ca 1,5 cm..
  2. Hæld rasp i en dyb tallerken og drys salt og peber i.
  3. Slå 1 æg ud i en dyb tallerken, tilsæt et par spsk mælk, drys med lidt salt og peber og pisk blandingen med en gaffel.
  4. Tag nu hver skive squash og dobbelt-panér dem. Dvs dyp i æggeblandingen på begge sider. Dyp i raspen på begge sider. Dyp igen i æg og til sidst i rasp igen.
  5. Varm en pande godt op med olivenolie og smør. Steg squashskiverne på begge sider. Læg på en bageplade. Fordel revet ost på de 4 skiver og sæt dem under grillen i ovnen. Men hold godt øje med dem og får slukket grillen i tide.
  6. Steg de sidste 4 æg som spejlæg. Som 'sunny side up' eller måske 'easy over'. - Klip purløg hen over lige inden servering.

Vend squash og forårsløg i blandingen og rør det godt sammen. Varm olie op på en pande, og steg dine squashfritters Anne og Anders i USA Soft shell krabber - panerede og stegte. Når kødet er færdigstegt tages det af, hvorefter squash og hvidløg steges et par minutter på panden og krydres med salt og peber. Anret ved at lægge squash og hvidløg på en tallerken, placer kødet ovenpå og afslut med frisk timian. Her er en let opskrift, hvis du gerne vil lave velsmagende biksemad med spejlæg.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Panerede squash med spejlæg - Rimmers Køkken"

Post a Comment