Recipe: Tasty Koteletter i fad med årstidens grøntsager i tomatflødesauce

Koteletter i fad med årstidens grøntsager i tomatflødesauce. Koteletter i fad med grøntsager er en super dejlig hverdagsret, og her har jeg banket koteletterne lidt flade inden de brunes og smides i et fad sammen med grøntsager og madlavningsfløde. Læg en frysepose på et skærebræt, en kotelet på, og en frysepose ovenpå igen. Hakkebøffer i fad med krydret tomatflødesauce og masser skønne grøntsager - en Virkelig lækker opskrift på pikant koteletter med chorizo i fad med lækker sauce - nem og hurtig hverdagsmad som hele familien er vilde med.

Koteletter i fad med årstidens grøntsager i tomatflødesauce Koteletter i fad er en dansk klassiker, der smager super godt og er et hit hos både børn og voksne. Her med masser af grøntsager og bacontern på toppen! Tilsæt grøntsager, paprika, hakkede tomater og madlavningsfløde. You can have Koteletter i fad med årstidens grøntsager i tomatflødesauce using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Koteletter i fad med årstidens grøntsager i tomatflødesauce

  1. It's of Div. grøntsager, skåret i mundrette stykker (her brugte jeg 4 gulerødder, 1 stort løg, 3 "grene" broccoli, 2 "grene" blomkål, lidt tomater, grønne bønner, spinat og hvidkål) - reguleres efter smag.
  2. It's 2 of dl fløde.
  3. You need 3-4 of dl bouillon/grøntsagsvand.
  4. You need 1-2 of spsk. tomatpuré efter smag.
  5. You need 1-2 of spsk. hakket persille.
  6. Prepare of Salt, peber, sukker og paprika.
  7. It's 4 of koteletter.
  8. Prepare of Lidt mel til at vende kødet i.
  9. It's 2 of dl revet, mild ost (kan udelades).
  10. Prepare of Fedtstof til stegning.

Opvarm til kogepunktet, smag til med salt og peber og hæld grøntsager og. Opskrift på italienske koteletter i fad med masser af grøntsager. Koteletter i fad er en klassisk hverdagsret, som i denen udgave har fået et strejf af Italien over sig og samtidig flere grøntsager, som er med til at gøre det til en både sund og nem hverdagsret. Current track: Koteletter I FadKoteletter I Fad.

Koteletter i fad med årstidens grøntsager i tomatflødesauce step by step

  1. Koteletterne bankes flade og vendes i mel (gerne rugmel el.lign.), hvorefter de brunes i fedtstof på en pande i ca. 1 min. på hver side. Krydres med salt, peber og paprika. Lægges derefter i et ovnfast fad..
  2. Grøntsagerne svitses derefter i panden med det resterende (og evt. lidt ekstra) fedtstof. Krydres med salt og peber og evt. oregano/basilikum eller andet, hvis man har lyst til det. Så tilsættes væske i form af fløde og bouillon/grøntsagsvand (hold evt. lidt tilbage, hvis sovsen gerne må være godt tyk). Det koges sammen et par minutter, og der tilsættes persille samt smages til med lidt sukker (fremhæver tomatsmagen) og evt. mere tomatpuré, væske, salt og peber..
  3. Grøntsagerne i sovs fordeles over koteletterne, og fadet stilles i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca. 30 min. Undervejs, efter ca. 15 min., fordeles ost over retten (hvis man er til gratinering)..
  4. Kan spises ganske enkelt med brød til, idet retten er fyldig - men ellers med pasta, kartofler el.lign. Er man ekstremt glad for grønt (som jeg ;-)), vil en mikset salat med garanti også være lækker til!.

Her finder du opskriften på koteletter i fad i en lækker og fedtreduceret udgave. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris - med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. Den gamle klassiker i nye klæder - lækre italienske koteletter i fad med pasta og parmaskinke samt en suverænt god tomat-flødesovs, der får et herligt pift fra hvidløg, oregano og timian. Det hele tilberedes i ét fad, så det ikke blot er lækkert, men også ekstremt nemt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Koteletter i fad med årstidens grøntsager i tomatflødesauce"

Post a Comment