Recipe: Delicious Briocheboller og briochebrød

Briocheboller og briochebrød. En brioche er en klassisk, fransk bolle, der er bagt med masser af smør og æg. Det gør bollen lys, luftig og så fuld af smag. Brioche burgerboller er let søde i smagen og meget smukke og gyldne.

Briocheboller og briochebrød Den franske klassiker, Brioche, kan nydes lige, som den er - eller som en fantastisk burgerbolle. 💡 Månedens #bageskoletip: Sådan bager du lækre, lyse og luftige briocheboller! De lækre biocheboller er perfekte til hjemmelavet burger eller i en god flæskestegssandwich. Tilføjelsen af smørret til dejen hjælper med at Formlen i denne blåbærswirl briochebrød med surdej opskrift. You can have Briocheboller og briochebrød using 13 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Briocheboller og briochebrød

  1. Prepare of Surdej:.
  2. It's 125 g of manitobahvedemel.
  3. It's 10 g of økologisk gær.
  4. Prepare 3/4 of dl vand.
  5. It's of Briochedej:.
  6. Prepare 500 g of manitobahvedemel.
  7. You need 12 g of salt.
  8. It's 6 of æg.
  9. You need 250 g of smør.
  10. You need 1/2 of dl sødmælk.
  11. It's 50 g of sukker.
  12. It's of Til pensling:.
  13. It's of Sammenpisket æg.

Fordejen i denne opskrift er ret standard. Brioche er et brød med fransk opprinnelse med et høyt innhold av egg og smør. Nydelig til supper, salater eller til ost. Skøn sommerdessert med Jordbær, karamelliseret brioche og sabayonne med hyldeblomst.

Briocheboller og briochebrød step by step

  1. 1. Dag laves surdejen ved at ælte ingredienserne sammen som til en lind dej og sæt på køl til næste dag.
  2. Til selve briochedejen æltes grundigt mel, mælk salt og æg til en smidig dej på en røremaskine. Derefter æltes det bløde smør ind i dejen. Når den igen er blevet sej kommes sukkeret i og der æltes videre. Surdejen, som er taget ud af køleskabet et par timer før, blandes nu i briochedejen og æltes godt sammen..
  3. Nu stilles dejen til hævning og hæver 2 -3 timer med et fugtigt klæde eller et låg på så der ikke dannes skorpe..
  4. Dejen hældes nu ud på køkkenbordet uden at presse al luften ud ag dejen..
  5. Der formes nu 20 boller med en lille bolle oveni og 4 større boller lægges i en smurt sandkageform således at bollerne næsten rører hinanden. Alt pensles med sammenpisket æg..
  6. Når boller og brødet er hævet dobbelt op tændes ovnen på 190 grader varmluft og dampfunktion hvis din ovn har det program, ellers bare varmluft så du kan bage begge dele samtidig..
  7. Efter 10 minutter var briocherne færdige og gyldne. Brødet fik 5 minutter længere, blev taget ud af formen og bagt 3 minutter mere. Nu var det også gyldent og sprødt over det hele..
  8. Briocherne og brødet er velegnet til at blive frosset hvis man ikke skal bruge det hele..
  9. Briocherne er meget luftige og nærmest kageagtige. De smager skønt med smør og calamondinsyltetøj. De er også velegnede til at spise sammen med foie gras hvis man kan lide det..
  10. Velbekomme og god fornøjelse..

Af kok Adam Aamann fra Madmagasinet. Varm melken, og hell den i en bolle. Rør smuldret gjær ut i melken. Rør salt, kardemomme, sukker og egg i. Tilsett smør i små stykker, samt halvparten av melet, og rør deigen godt sammen med en.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Briocheboller og briochebrød"

Post a Comment