Recipe: Perfect Vandbakkelser med craquelin- Rimmers Køkken

Vandbakkelser med craquelin- Rimmers Køkken. Krakelerede vandbakkelser med blåbærskum - Bagvrk.dk. Krakelerede vandbakkelser er en af mine yndlingskager, fordi de er hurtige at lave. Fantastisk opskrift på Drømmekage roulade - Rimmers Køkken.

Vandbakkelser med craquelin- Rimmers Køkken Krakelerede vandbakkelser - eller også kaldet choux au craquelin - med den lækreste mælkechokoladecremeux og syrlig solbærmarmelade. Disse luftige Vandbakkelser fra Karolines Køkken er i særklasse. Disse luftige vandbakkelser med bagte blommer og karamelflødeskum er i en klasse for sig. You can have Vandbakkelser med craquelin- Rimmers Køkken using 12 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Vandbakkelser med craquelin- Rimmers Køkken

  1. You need of Craquelin:.
  2. Prepare of koldt smør.
  3. It's of hvedemel.
  4. You need of rørsukker.
  5. You need of Vandbakkelser:.
  6. Prepare of vand.
  7. You need of mælk.
  8. You need of smør.
  9. Prepare of knsp salt.
  10. Prepare of tsk sukker.
  11. Prepare of mel.
  12. It's of ca 3 æg, ca 150 g - pisk æggene med en gaffel for at kunne dosere dem.

Prøv denne opskrift på vandbakkelser næste gang du skal imponere i det søde køkken. Krakelerede vandbakkelser med blåbærskum - Bagvrk.dk. Krakelerede vandbakkelser er en af mine yndlingskager, fordi de er hurtige at lave. Nemme vandbakkelser med creme er hurtige kager med masser af smag.

Vandbakkelser med craquelin- Rimmers Køkken step by step

  1. Ælt alle ingredienserne godt sammen, og rul dejen tyndt ud mellem to stykker bagepapir. Læg dem fladt og put evt dejpladen i fryseren for gøre den lidt nemmere at arbejde med.
  2. Smelt smørret langsomt i mælk, vand, sukker og salt i en gryde på komfuret. Når helt smeltet lad det koge op et øjeblik og tag så gryden af varmen.
  3. Tilsæt melet og rør det godt igennem, så det bliver en lækker, blank smørbolle.
  4. Her er en kort video, som viser, hvordan dejen ser ud FØR og EFTER æggene tilsættes: https://www.youtube.com/watch?v=xCSKLOuthU8&t=8s - google 'Gordon Ramsey profiteroles'.
  5. Find en skål og din elmixer med dejkrogene (ikke piskerisene) frem. Giv smørbollen en lille svingtur, så den køler tilstrækkeligt ned til, at æggene nu lidt efter lidt kan røres i uden at koagulere.
  6. Hæld først halvdelen af æggene i og rør godt igennem. Tilsæt nu æggene lidt efter lidt og rør godt ind imellem. Bliver dejen for tynd, kan den ikke bruges, så vær lidt forsigtig.
  7. Brug en sprøjtepose eller fx en teske til at forme dejen i den størrelse, du gerne vil have..
  8. Stik små cirkler ud af den tynde craquelin-dej, og placer dem oven på vandbakkelserne.
  9. Sæt dine vandbakkelser ind i den 200 grader varme ovn og sænk temperaturen til 180 efter 5 min. - Størrelsen bestemmer bagetiden. Måske 25 min til småt bagværk og helt op til 40-50 min for de store.
  10. Åbn ikke ovnlågen de første 20 min ellers falder vandbakkelserne sammen. En husmor-regel siger, at er der 'svedperler' på vandbakkelser, så vil de falde sammen, lukkes døren op.
  11. Køl vandbakkelserne helt ned, inden du fylder dem med din crème eller mousse.

Vandbakkelserne fyldes med hjemmelavet creme og flødeskum. Den lækreste opskrift på fastelavnsboller (vandbakkelser) med creme og hindbærskum. Selvom det tager en smule længere end almindelige fastelavnsboller. Vandbakkelser minder mig om barndom og hyggelige stunder hjemme hos min mormor og morfar. Min mormor er vild i et køkken, præcis som Fastelavnsbollerne er pyntet med smeltet mælkechokolade på toppen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Vandbakkelser med craquelin- Rimmers Køkken"

Post a Comment