Recipe: Perfect Slethvar stegt på skindsiden med grøntsager

Slethvar stegt på skindsiden med grøntsager. Nem opskrift på fisk, der egner sig godt til både slethvar, pighvar, tunger eller andre fladfisk. Uanset får du en skøn fiskeret. Nem og delikat fiskeret med masser af urter og citron. (©DR).

Slethvar stegt på skindsiden med grøntsager Reelt burde stegt flæsk være i en burger, men det må blive et eksperiment for sig selv! Stegt flæsk på den fede måde? Drys en smule salt på panden, og læg fiskestykkerne på panden med skindsiden nedad. You can cook Slethvar stegt på skindsiden med grøntsager using 10 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Slethvar stegt på skindsiden med grøntsager

  1. It's 2 of slethvarfileter.
  2. Prepare 1 of porre.
  3. It's 4 of små røde og gule peberfrugter.
  4. It's 15 g of smør.
  5. You need 1 spsk of olivenolie.
  6. Prepare 5 of stilke esdragon.
  7. You need 1 spsk of esdragoneddike.
  8. Prepare 1 of dl fløde 50%.
  9. It's of Salt og peber.
  10. You need 1 håndfuld of spirer (kinaradisespier).

Drys fiskestykkerne med fintsnittet dild og persille, og anret med de tomatbraiserede grøntsager. Giv citronbåde og brød eller kogte ris til. Der er evt. brug for, at du holder fisken nede med en stegespade det første minut. Læg en frysepose på et skærebræt, en kotelet på, og en frysepose ovenpå igen.

Slethvar stegt på skindsiden med grøntsager instructions

  1. Skær grøntsagerne i strimler og salt fisken let. Steg grøntsagerne hver for sig i olivenolie, tilsæt salt og peber..
  2. På en anden pande steges fiske med skindsiden nedad i smørret i 3 minutter. Ved fisken og check om den er stegt med en kniv. Tag fisken op på 2 varme tallerkner og hæld fløden, esdragon og esdragoneddike på panden til en pandesovs, smag til med salt og peber..
  3. Kom grøntsagerne, sovs og spirer på tallerknerne og spis straks..

Bank så koteletten med en kagerulle eller lignende - uden dog at smadre Her får du min opskrift på nemme koteletter i fad med grøntsager, der laves med bankede koteletter, broccoli, peberfrugt og andet lækkert. Hvis kødet er meget magert, kan det være nødvendigt med lidt olie på panden fra starten. Som barn hadede jeg stegt flæsk med persillesovs, men man bliver jo voksen. ;) Til jer der ikke ved hvordan man laver sovs: Put en klat smør eller marg. i. Masser af nye grøntsager vendt med en krydret "smørklat" og serveret med et stykke stegt fisk.det gør vist de fleste glade. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Slethvar stegt på skindsiden med grøntsager"

Post a Comment