How to Make Yummy Saltet og røget kylling med asparges, gulerødder, pok choy og nye kartofler

Saltet og røget kylling med asparges, gulerødder, pok choy og nye kartofler. Skær kylling i store tern, og klargør grøntsagerne. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Pynt evt. friske skud eller hakket persille ved servering.

Saltet og røget kylling med asparges, gulerødder, pok choy og nye kartofler Der findes et utal af retter med asparges - find inspiration i vores. Helstegt kylling krydret med salt/peber og hvidløg Broccolisalat med skyr, honning, eddike, rosiner, kerner og salt/peber Ovnbagte gulrødder og kartofler med bl.a. olivenolie, salt/peber og frisk timian. Du kan få grønne og hvide asparges, og de er nemme i køkkenet, men tilberedes lidt forskelligt. You can have Saltet og røget kylling med asparges, gulerødder, pok choy og nye kartofler using 18 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Saltet og røget kylling med asparges, gulerødder, pok choy og nye kartofler

  1. You need 1 of kylling, øko 1,5 kg.
  2. You need 30 g of salt.
  3. Prepare 5 g of sukker.
  4. You need 1/4 of dl olivenolie til pensling.
  5. Prepare of Tilbehør:.
  6. You need 8 of gulerødder.
  7. It's 700 g of nye kartofler.
  8. It's 500 g of hvide asparges.
  9. It's 3 of pok choy kål.
  10. You need of Lidt smør.
  11. Prepare of Sovs:.
  12. You need 40 g of smør.
  13. It's 40 g of hvedemel.
  14. It's 3 of dl aspargesvand (kogt af enderne og skrællerne fra asparges, blendet og siet).
  15. Prepare 1 of dl piskefløde.
  16. Prepare of Salt og peber.
  17. Prepare of Pynt:.
  18. Prepare of Persille.

Danske, friske asparges er et sikkert forårstegn, og de saftige, sprøde stængler er en kærkommen forfriskning efter måneder med tunge vintergrøntsager. - Braiseret okse med stegte nye gulerødder, bearnaise og nye kartofler med sylt. - Røget makrel med rugbrødschips, tomatmayo og skalotteløg. - "Høns i asparges" Langtidsstegt kylling med - "Kyllinge danoise" med Langtidsstegt hane nye kartofler, rabarberkompot, syltet agurk og skysauce. Stegt mørksej med nye løg, gulerødder og kartofler. Ved Det Gule Rev fangede Jørgen og Nikolaj Skræl gulerødderne og del på langs. Kom i en kasserolle med lidt olie og steg dem ved svag varme Tilsæt de nye løg og krydr med salt og peber.

Saltet og røget kylling med asparges, gulerødder, pok choy og nye kartofler instructions

  1. Start med at blande salt og sukker og gnid kyllingen indvendigt og udvendigt med blandingen. Lad kyllingen salte i 2 dage. Gør grillen klar med trækul på hver side som på billedet og lad kyllingen, med et stegetermometer i låret ved benet, stege og røge til temperaturen viser 75 grader inde ved låret..
  2. Når grillen er godt i gang kommes lidt savsmuld ned på kullene så der udvikles røg. Læg hurtigt låget på. Aspargesene koges i aspargesvandet i 4 minutter og tages op af vandet som gemmes til at lave sovsen med..
  3. Kom smør og mel i en slip-let gryde og lav en opbagt sovs med aspargesvandet og piskefløden. Lad den simre 10 minutter for at fjerne smagen af mel. Smag til med salt og peber og sluk..
  4. Kog gulerødder og kartofler sammen i 14 minutter og kom I et fad og hold det varmt i ovnen. Steg pak choy i smør på begge sider i 6 minutter ialt. Når kyllingen er færdig så lad den trække i 20 minutter inden den parteres..
  5. Vi startede med at spise af brystet ved at skære det i skiver. Skindet bliver ikke sprødt ved den stegning, men man kan fjerne alt skindet og komme det på staniol og i ovnen ved 275 gradet til det er sprødt. Anret enten på fade eller som her, hvor vi kun er to der skal spise i dag, på en tallerken. pynt med persille og server rigeligt sovs til..
  6. Kyllingen bliver meget saftig ved denne stegemetode idet der udvikles damp i den lukkede grill. Så jeg kan varmt anbefale denne måde at stege på hvis du har en kuglegrill eller en anden lukket grill..

Sigt vandet fra kartoflerne og kom ved sammen med. Skrub kartoflerne og kog dem møre i vand med salt. Knæk den træede del af bunden på de grønne asparges og kassér dem. Skær de kogte kartofler i halve og vend dem sammen med grønne asparges, skalotteløg, estragon eller dild, citronsaft og drys salaten med små stykker feta. salat med tomat og agurk grønn squash grønne (ukokte) linser grønne asparges grønne epler grønne erter grønne kardemommekapsler grønne linser grønne oliven grønne oliven med feta, Jacobs utvalgte grønnkål grønnkål eller spinat grønnsaker Grønnsaker etter ønske. Kylling og kartofler smager vidunderligt med en hjemmelavet whiskysauce.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Yummy Saltet og røget kylling med asparges, gulerødder, pok choy og nye kartofler"

Post a Comment