Recipe: Delicious Sød kartoffelkage à la Rimmer - Rimmers Køkken

Sød kartoffelkage à la Rimmer - Rimmers Køkken.

Sød kartoffelkage à la Rimmer - Rimmers Køkken You can cook Sød kartoffelkage à la Rimmer - Rimmers Køkken using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Sød kartoffelkage à la Rimmer - Rimmers Køkken

  1. It's 115 g of smør, smeltet.
  2. Prepare 150 g of brun farin.
  3. It's 125 g of sød kartoffel.
  4. Prepare 1-2 of tsk vanillesukker.
  5. You need 1 of økoappelsin, skal og saft.
  6. You need 125 g of mel.
  7. You need 1/2 of tsk bagepulver.
  8. You need 1/4 of tsk salt.
  9. You need 100 g of lys chokolade.
  10. You need 50 g of nødder: valnødder, peacan eller hasselnødder, grofthakket.

Sød kartoffelkage à la Rimmer - Rimmers Køkken instructions

  1. Skræl kartoflen (nok kun 1/2). Skær den i tern og kog dem helt møre. Køles af og passeres gennem en sigte.
  2. Sæt ovnen på 180 grader.
  3. Pisk den smeltede smør og brun farin sammen. Tilsæt kartoffelmosen samt appelsinskal og -saft.
  4. Bland mel, bagepulver, vanillesukker og salt. Sigtes ned i smør/kartoffelblandingen og røres godt sammen.
  5. Rør grofthakket chokolade og nødder i.
  6. Find en passende bageform og for den med bagepapir. Hæld dejen i. Bag den ca 20 min. Køl den helt ned, før du skærer den ud i passende stykker.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Sød kartoffelkage à la Rimmer - Rimmers Køkken"

Post a Comment