How to Make Appetizing Chokoladeganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken

Chokoladeganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. Baileys trøffel til fyldt chokolade eller macarons- Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Fantastisk opskrift på Baileys trøffel til fyldt chokolade eller macarons- Rimmers Køkken. Jeg har været på kursus i chokolade på konditorskolen i Ringsted, og synes lige jeg ville dele et par opskrifter.

Chokoladeganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Jeg har været på kursus i chokolade på konditorskolen i Ringsted, og synes lige jeg ville dele et par opskrifter med jer. Opskriften kan med lethed halveres, er det til en mindre portion. Passionsfrugtfyld til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. You can cook Chokoladeganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken using 3 ingredients and 2 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Chokoladeganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken

  1. Prepare 150 g of mørk chokolade af god kvalitet (min 50%).
  2. It's 100 g of fløde (150 g hvis fyldte chokolader).
  3. Prepare 40 g of smør.

Fantastisk opskrift på Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. Denne opskrift har jeg fået af konditor og chocolatier Mark Hermann. Det var især sjovt at lave sin egen kokospraliné og få den til at virke i ganachen. Fantastisk opskrift på Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken.

Chokoladeganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken step by step

  1. Hak chokoladen groft. Varm fløden op til kogepunktet. Hæld chokoladen op i fløden og rør nu fra midten og ud indtil massen har samlet sig.
  2. Lad den køle lidt og rør nu smørret i små klumper i indtil de er smeltede. - Hæld evt på en sprøjtepose og læg til afkøling (men hold øje med, at den stadig kan sprøjtes - ca 15-18 grader).

Denne opskrift har jeg fået af konditor og chocolatier Mark Hermann. Det var især sjovt at lave sin egen kokospraliné og få den til at virke i ganachen. Sådan laver du fyldte chokolader uden temperering. Luk de fyldte chokolader med en gang chokolade mere. Ikke kun er den nem at temperere.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Appetizing Chokoladeganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken"

Post a Comment