Easiest Way to Make Appetizing Romkugler

Romkugler. Romkugler is found in every bakery in Denmark and is a very delicious cake. They are very dense, have a rich chocolate taste and a twist of rum. The invention of Danish Rum Balls (Romkugler).

Romkugler As their name implies, these cookies contain rum. Rokugler is a classic no bake Danish dessert with leftover cake and/or pastries, and is flavored with rum and cocoa. This recipe is my version of a rum ball. You can have Romkugler using 8 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Romkugler

  1. Prepare 200 g of chokoladekage.
  2. Prepare 1 spsk of Mette Blomsterbergs chokolade-nøddecreme økologisk.
  3. It's 2 of Daim hakkede.
  4. Prepare 100 g of god mørk chokolade.
  5. It's 1 stykke of wienerbrød, kringle.
  6. It's 1/2 of dl piskefløde.
  7. You need 1/2 of dl rom, mørk.
  8. You need 1 of tsk lakridspulver.

Many countries have their own versions, mine is more influenced by the scandinavian approach and in particular the Danish romkugler. I know I ate these somewhere. Romkugler - den absolut bedste opskrift! Romkugler er bedst, når de er hjemmelavede.

Romkugler instructions

  1. Hak chokoladekagen til smuld og bland choko-nøddecreme i..
  2. Det er denne her nøddecreme jeg brugte, men alm. nutella kan også bruges..
  3. Hak chokoladen og Daim fint med en kniv. Tag ca. det halve fra til at trille kuglerne i..
  4. Bland massen i dejen og tilsæt også piskefløde og rom..
  5. Skær wienerbrødet i stykker og kom det op i en hakler sammen med noget af dejen og hakle det til en ensartet masse..
  6. Bland det nu sammen med resten af dejen og ælt det godt sammen..
  7. Form nu kugler af dejen og læg dem på bagefolie..
  8. Rul kuglerne i Daim/chokolade drysset tilsat lakridspulveret..
  9. Når alle kuglerne er dækket af drysset sættes de i køleskabet for at blive stive og kolde. De kan opbevares der længe hvis man ikke lige skal spise dem med det samme..
  10. Server dem til en god kop kaffe eller som tilbehør til is..
  11. Velbekomme og god fornøjelse. Det er første gang jeg har smagt romkugler!.

Og hvad er bedre end at kunne lave noget nyt og lækkert af daggamle kagerester? Romkugler fremstilles af rester af wienerbrød og kager, som æltes sammen med romessens. De fleste bagere og konditorer i Danmark sælger romkugler. De kendes i Midtjylland og Østjylland som "trøfler" eller "trøffelkugler", mens de på Mors går under navnet "sputnik". Make social videos in an instant: use custom templates to tell the right story for your business.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Appetizing Romkugler"

Post a Comment