Recipe: Tasty Smørstegte skærissing med Spidskålssalat

Smørstegte skærissing med Spidskålssalat. Smørstegte skærissing med Spidskålssalat Opskrift af dorthe anneberg. Fantastisk opskrift på Smørstegte skærissing med Spidskålssalat. Fisk er på menuen - hos os er det fiskemanden der bestemmer - han bestemmer iøvrigt også om det er fileter eller hele fisk!

Smørstegte skærissing med Spidskålssalat Skøn frisk spidskålssalat med ærter og kvark med smag af sennep - til nye lækre kartofler og grillet laks. Spidskålssalat med rosiner Romainesalat med mormor dressing Mixed sommersalat. Rødgrød med fløde Chokolademousse Mazzarin med jordbær Ostebræt brød og smør. You can have Smørstegte skærissing med Spidskålssalat using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Smørstegte skærissing med Spidskålssalat

  1. You need 4-5 of fiskefilet af skærissing.
  2. It's of Rugmel - jeg brugte svejderug.
  3. It's of Lidt olie til at stege i.
  4. Prepare 1 of god klat smør til at stege i.
  5. You need of Salt peber.
  6. Prepare of Persille.
  7. Prepare of Citron.

Spidskålssalaten er let, frisk og kan pifte selv de mest almindelige hverdagsretter op. Skær courgette og løg i mindre stykker, og svits i olie på en pande. Kom grøntsagerne i en blender sammen med bouillonterning og vand. Tilføj ærter og tofu, og blend til cremet konsistens.

Smørstegte skærissing med Spidskålssalat instructions

  1. Dup dine fiskefileter tørre. Vend dem i rugmel - krydr med salt og peber - selvfølgelig kan hvedemel bruges - men brug noget frisk mel så er resultatet, smagen bedre..
  2. Varm olie op på en pande - støbejernspande er godt at stege på! Jeg steger på grill men det er lige så godt på komfur - du skal bare have god varme..
  3. Kom fisken på den varme pande - når fisken er på panden tilsættes en god klat smør. Fisken steges et par min på hver side. Rist eventuelt lidt persille i smøret..
  4. Server med nye kartofler og spidskålssalat der ligger opskrift på spidskålssalat her på cookpad - Jeg havde nye sommeræbler, avocado og edamame bønner i salaten!.
  5. Jeg har her på cookpad også lagt en opskrift på rødbedepickles - det er godt til fisken.
  6. Andre fisk kan bruges Jeg har tilberedt rødtunge - på samme måde - jeg vælger at vende i rugmel med god smag og igen steger på varm pande i olie og tilsætter smør når fisken er på panden - det giver sprøde kanter😋vi fik stegte Karl Johan til!.

Tilføj mere koldt vand, hvis du ønsker en tyndere suppe. Sprød og syrlig salat med feta og citron" by Food TV on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love… Spidskålssalat med mormordressing. I programmet Danske Øer besøgte Anne Hjernøe og Anders Agger en række danske øer og lavede mad med lokale råvarer. Utrolig god spidskålssalat med ærter, æbler og dild samt feta og ristede mandler. Passer til alt fra kylling, flæskesteg og oksekød til fisk, grill og de fleste andre retter.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Smørstegte skærissing med Spidskålssalat"

Post a Comment