How to Cook Perfect Stegte guerandegulerødder med hvidløg og lidt bladselleri

Stegte guerandegulerødder med hvidløg og lidt bladselleri. Stegte nudler med grøntager og æg kan være et lækkert alternativ til den sædvanlige pastaret. Hæld omeletten over på et bræt og skær den i. Grønne bønner med hvidløg, og de smager aldeles fremragende til rigtig mange slags kød.

Stegte guerandegulerødder med hvidløg og lidt bladselleri Anret rejerne på en tallerken, og dryp lidt olie og citronsaft over. Skyl og hak persille, drys det over rejerne, og servér straks med brød til. Rør hvidløgsolien med citronsaft, appelsinsaft, eddike og smag til med salt og lidt chiliflager. You can cook Stegte guerandegulerødder med hvidløg og lidt bladselleri using 8 ingredients and 1 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Stegte guerandegulerødder med hvidløg og lidt bladselleri

  1. You need 6 of store guerandegulerødder.
  2. It's 2 of stilke bladselleri.
  3. It's 3 of tynde hvidløgsstængler.
  4. It's of Salt, peber og knust koriander.
  5. Prepare of Lidt olivenolie til stegning.
  6. You need of Evt. lidt feta eller burata til at komme ovenpå.
  7. Prepare of Tilbehør:.
  8. Prepare of Godt brød.

Mojo de ajo, mynte og lidt citronskal og servér straks. TIP: Prøv også dressingen på stegt blomkål, dampet broccoli eller på store rejer med godt brød til. Stegte ris med kylling, bønner og peberfrugt er også fantastisk i madpakken dagen efter. Både hvis du kan lune det lidt i mikoovnen eller selvom du spiser det Bønnerne kan du nemt skifte ud med ærter eller majs hvis I bedre kan lide det, og peberfrugten kan erstattes af andre grøntsager hvis du synes.

Stegte guerandegulerødder med hvidløg og lidt bladselleri step by step

  1. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Skær bladselleri og hvidløgstoppene inskiver. Steg først gulerødderne i en sauterpande i olien og krydr med salt og peber under låg i 6 minutter. Tilsæt derefter de andre ingredienser og bland det godt og lad det stege i 1 minut. Server det straks og kom evt. fetaost eller burata ost ovenpå. Spis med brød til. De smager også godt sammen med kød, fjerkræ eller fisk..

Skruer, var løbet tør for nudler 😂😆 Stegt i sesamolie, med honning og hvidløg og en. Prøv vores opskrift på stegte nudler med fermenteret hvidløg. Find opskriften her: https Retten er tilsmagt med OSCAR Asiatisk Fond koncentrat og OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg. OSCAR Asiatisk Fond koncentrat, giver dig en autentisk fond med smag citrongræs, koriander og kokos. Cremet pastaret med spagetti, røget- og fersk laks, lidt creme fraiche der gør den cremet og hvidvin for at give retten ekstra aroma.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Perfect Stegte guerandegulerødder med hvidløg og lidt bladselleri"

Post a Comment