Easiest Way to Cook Perfect Kyllingebryst fileter med fyld

Kyllingebryst fileter med fyld. Kyllingebryst vaskes, promakivaem håndklæde, vi skærer på fileter, slår lidt af og krydder med krydderier. Sæt derefter på hvert stykke baconstykker, fordel de øverste skiver ost og pakk kødet i tykke ruller. Subscribe på vores kanal og oplev mange forskellige retter med Dejlig Dansk Kylling, som kan spises til både frokost og aftensmad.

Kyllingebryst fileter med fyld Fyldt kyllingebryst er aldrig en dårlig ide. Og denne version med flødeost, spinat, soltørrede tomater og mozzarella er så lækker, nem og en favorit. Og det der med at tage et flot billede af et råt fyldt kyllingebryst ik? You can have Kyllingebryst fileter med fyld using 11 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Kyllingebryst fileter med fyld

  1. It's 4 of Store kyllingebryst fileter.
  2. You need 500 of gr Frisk spinat (1 ps) skylles.
  3. You need 1 of Mozzarella kugle.
  4. Prepare 1 of Stor rød peber.
  5. Prepare 1 of pk Bacon (8 skiver).
  6. It's 6 of mellem Gulerødder.
  7. Prepare 2 of Squash.
  8. Prepare 350 of gr Champion.
  9. Prepare 2 of dl Fløde.
  10. It's 2 of dl Mælk.
  11. You need 1 of Grøntsagsboullion.

Det er altså ikke helt nemt. Så bær lige over med mig. Kyllingebryst med fyld er en nem og lækker opskrift, hvor fyldet kan varieres efter smag. Kyllingebryst er godt matchet med den milde, franske flødedreng President Saint Paulin.

Kyllingebryst fileter med fyld instructions

  1. Gør alle tingene klar, det gør det hele nemmere og tingene kan bare tilsættes efterhånden,som de skal bruges. Skræl gulerødderne - skær enderne af Squash. Peberfrugten skæres i ringe - skyl spinatbladene. Rens championen og skær dem i skiver el både. Mozzarellaen deles i kvarte Puds kyllingefileterne for hinder og sener. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Start med at skær en lomme i siden på hver kyllingebryst filet, krydder dem godt med salt peber og paprika også indeni. Der kommes, 1 kvart mozzarella som skæres i 2 skiver - friske spinatblade (ca 1 lille håndfuld) og 2 rød peber ringe, i hver kyllingebryst filet. Kom 2 skiver bacon omkring hver brystfilet og brun dem godt af på en varm pande.
  3. Her er de fyldte og med bacon omkring - lidt ekstra krydderier, brunet på panden på alle sider, læg dem i et ovnfast fad, sæt dem ind i ovnen i 20 min.
  4. Champion steges på panden uden fedtstof, i 3 min. Tilsæt fløde og mælk, lad det simre 10 min. (Hvis du syntes det er for tyndt jævnes det med lidt maizena) Tilsæt resten af de skyllede spinatblade og vend dem rundt i de stuvede champion..
  5. Fadet tages ud af ovnen, tag kyllingebryst fileterne op og kom champion/ spinat stuvninge i fadet. Læg kyllingebryst fileterne oven på og sæt fadet ind i ovnen igen og giv dem yderligere 20 min. Imens kyllingebryst fileterne er i ovnen, laves grøntsags spaghettien.
  6. Kør gulerødder og squash igennem en spirallizer, kom 1 okseboullion terning i 1 dl kogende vand, stil til side. Start med at komme gulerødderne på en varm pande sammen med boullionen, damp det i 3 min, kom de røde peber ringe og damp yderligere 3 min, tilsæt nu squashen og damp til det er, som du godt kan lide det, vi kan godt lide det ikke er kogt/dampet helt ud, krydder med salt og peber. Er boullionen fordampet inden grøntsagerne er møre, tilsæt lidt vand.
  7. Hvis kyllingefileterne er færdig, før du er klar med grøntsagerne, tages de ud og dækkes med staniol.
  8. Server 😋 Vi fik flutes til, med hvidløgssmør.
  9. Jeg spiste ikke champion/ spinat stuvning til. Bon Appetit 😋 Håber i kan lide det.

Server nemt som lun hverdagsret med brød og salat. Den bedste og nemmeste omgang aftensmad til de dage, hvor det skal gå lidt hurtigt. Alle de fine ingredienser skal blot i ovnen, og så står man med en fantastisk omgang aftensmad. De sunde retter med kylling giver dig samtidig en god samvittighed i hverdagen. En kyllingesalat til frokost eller et stykke kyllingebryst med ovnstegte rodfrugter, kartofler og sauce er gode bud på en kaloriefattig frokost, der smager skønt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Perfect Kyllingebryst fileter med fyld"

Post a Comment