How to Prepare Appetizing Minitærter med rabarberkompot og marengslåg

Minitærter med rabarberkompot og marengslåg. Smut mandlerne, hak dem groft og rist dem på en tør pande til de har taget farve. Lav en kompot af rabarberne: Skær rabarberne i klodser og bland dem med. Limemousse med cheesecake og basilikum på en mørdejsbund med hasseln.ødder!

Minitærter med rabarberkompot og marengslåg Rabarberkage med marengs - Opskrift med marcipan og rabarber. En skøn og mild kage med vanilje toppet med rabarberkompot og marengslåg. Jeg holder meget af syrlig-søde kager, bolsjer eller drikke med enten rabarber- eller citronsmag. You can have Minitærter med rabarberkompot og marengslåg using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Minitærter med rabarberkompot og marengslåg

  1. It's of Bund;.
  2. You need 210 g of hvedemel.
  3. You need 40 g of sukker.
  4. It's 120 g of smør.
  5. It's 1 of æg.
  6. Prepare of Kompot:.
  7. You need 300 g of rabarber renset og skåret i 1 cm stykker.
  8. Prepare 2 of dl sukker.
  9. You need 1 of lime økologisk, kun skallen.
  10. You need 0,5 of dl hvedemel.
  11. It's of Marengs:.
  12. It's 2 of æggehvider.
  13. Prepare 100 g of sukker.

Bland sukker og vaniljesukker og drys det over rabarberne. Foto: Line Thit Klein Marengs med rabarberkompot og vaniljeis. Fortsæt med at piske, mens resten af sukkeret langsomt hældes i hviderne, og hviderne opnår marengskonsistens. Rabarberkompot er så nemt og hurtigt at lave med denne opskrift - og så smager det helt fantastisk.

Minitærter med rabarberkompot og marengslåg step by step

  1. Kom smør mel, smør og sukker i foodprocessor og kør til det er smuldret. Sammel hurtigt dejen med æggen og stil den på kø i min 30 min. Når dejen er kold rulles den ud til 4 små tærter. Prik bunden med en gaffel og bag dem i 10 min ved 180 grader. Lav i mens rabarberkompot.
  2. Kom rabarber, sukker, limeskal og mel i en gryde, og varm op under omrøring. Rør mens sukkeret karamelliserer og indtil rabarberne begynder at blive bløde. Tag gryden af varmen..
  3. Når tærtebunden er forbagt, fyldes en stor skefuld i hver tærte. Sæt herefter tærten i ovnen igen og bag den til dejen er sprød og kompotten bobler op, ca. 8-10 minutter. Tag tærterne ud, og lad dem køle..
  4. Marengs: Pisk æggehviderne helt stive. Fortsæt med at piske mens du tilføjer sukker en skefuld af gangen. Bliv ved med at piske indtil marengsen bliver kridhvid og sej. Det anbefales at piske på røremaskinen eller med elpisker..
  5. Smør 1-2 spefulde marengs på hver minitærte. Brænd toppen med en gasbrænder..

Både på brød, men også i trifli, til morgenmaden eller til et stykke Så det er bare med at få brugt de danske rabarber til at lave denne drønnemme opskrift på rabarberkompot med kun tre ingredienser. Lad dem simre i en gryde med sukker, vaniljesukker og vand, til rabarberen er let mør. Rabarberkompot smager fantastisk, og er super nem og hurtig at lave. Opskriften er sød og syrlig på samme tid, og Jeg er helt vild med at smage min rabarberkompot til med citron og vanilje, men er du mere til den helt klassiske version, så nøjes med at lave kompotten af rabarber, rørsukker og vand. Dejlig frisk rabarberkage med sprødt og sødt marengslåg.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Minitærter med rabarberkompot og marengslåg"

Post a Comment