Recipe: Tasty Sildesalat med basilikum

Sildesalat med basilikum. Her er en opskrift på sildesalat med bladselleri. printer Print. En alternativ og hjemmelavet frokostsalat til sildeelskeren. Riv løg og æble groft, og svits dem i olie i en gryde i et par min.

Sildesalat med basilikum Vend forsiktig inn de øvrige ingrediensene. Majonæsen kan blandes med creme fraiche eller fromage frais så det bliver knapt så fedt. Slik lager du en deilig rekesalat med søt appelsin og friske urter. You can cook Sildesalat med basilikum using 6 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Sildesalat med basilikum

  1. It's 2 of gammeldags modnede sildefileter fra fiskemanden.
  2. Prepare 1 of kinesisk hvidløg meget finthakket.
  3. Prepare 2 spsk of hakket soltørret tomater i olivenolie.
  4. You need 1 of rødløg i små tern.
  5. Prepare of Et lille bundt frisk basilikum skåret i chiffonade.
  6. You need 2 spsk of Olivenolie ca.

Ingredienser. - med økologiske senneps-æg og sød dildcreme. Godt rugbrød og en klassisk dansk-marineret sild er basis for denne smagsfyldige "håndmad med. Du har allerede gitt Sildesalat med egg en vurdering! Lag din egen påleggssalat med sild og egg.

Sildesalat med basilikum step by step

  1. Skær sildefileter i tynde strimler på skå.
  2. Hak rødløg fint, hak hvidløg fint, hak soltørret tomater fint.
  3. Skær basilikum i chiffonade. Læg 4-5 blade ovenpå hinanden. Det største nederst. Rul som en tæt cigar og skær i tynde strimler..
  4. Ven det hele med et par spsk. Olivenolie. Server gerne med Gilleleje rugbrød ell. Hjemmebagt rugbrød..

Sildesalaten kan også passe på et assortert koldtbord. Sildesalat er en "våd" salat, bestående af saltede eller marinerede sild og en salatsauce med syltede rødbeder - og alt efter opskrift også en større eller mindre mængde af andre farverige ingredienser. Den klassiske norske opskrift af kogebogforfatteren Hanna Winsnes i Lærebog i de forskjellige Grene. Se, hvad vi ellers skriver om: #forret og #få ingredienser. Sildesalat med kartofler, æbler, purløg og peberrod.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Sildesalat med basilikum"

Post a Comment