Easiest Way to Prepare Delicious Paprikagryde m. Kylling og ris

Paprikagryde m. Kylling og ris. Kom med mig i køkkenet hvor jeg viser trin for trin hvordan jeg laver en lækker simpel paprikagryde - i dag taler. Paprikagryde er en af de bedste simreretter. Denne opskrift på paprikagryde er lavet på kylling og bacon, og smager helt fantastisk.

Paprikagryde m. Kylling og ris Paprikagryde med kylling er en favorit hos både store og små, og her man jo justere mængden af paprika i forhold til hvem der skal spise den. Til paprikagryden kan du servere kogte ris, men en gammeldags kartoffelmos kan skam også sagtens gå an. Opskriften er beregnet til fire personer. You can have Paprikagryde m. Kylling og ris using 15 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Paprikagryde m. Kylling og ris

  1. You need 450 gram of kyllingebrystfilet.
  2. It's 1 of squash.
  3. You need 250 of ml madlavningsfløde.
  4. You need 4 of gulerødder.
  5. Prepare 4 of kartofler.
  6. Prepare 1 of porre.
  7. You need 2 of løg.
  8. It's 2 fed of hvidløg.
  9. Prepare 1 of tsk karry.
  10. You need 2 spsk of paprika.
  11. You need of Salt og peber.
  12. It's of Vand.
  13. It's of Grøntsagsbouillon.
  14. It's of Tomatpuré.
  15. It's of Mel og vand (til jævning).

Tilsæt løg, kylling og paprika og krydr med salt og peber. Husk igen at vaske fingre og køkkenredskaber, når du har rørt ved den rå kylling. Og et lille tip: Da fuldkornsris tager længere tid at koge end almindelig ris, så kog dobbeltportion i dag. Så kan du også gemme risene og blot varme.

Paprikagryde m. Kylling og ris instructions

  1. Kyllingebryst skæres i tern.
  2. Alle grøntsager skylles og snittes fint.
  3. Kyllingen steges i en stor gryde med løg, hvidløg, paprika, karry, salt og peber..
  4. Grøntsagerne samt tomat og bouillon hældes i gryden og vand tilsættes så det dækker grøntsagerne..
  5. Lad retten simre til grøntsagerne er møre.
  6. Mel og vand røres samme til en tykkere meljævning og retten jævnes til den ønskede konsistens..
  7. Ris koges efter anvisning på emballagen..
  8. Retten smages til med salt, peber og madlavningsfløde og serveres til de kogte ris..

Fantastisk opskrift på Kylling i paprika. Da jeg i siden tid læste og var på SU var dette en af de retter jeg ofte spiste, da sådan en gryderet med ris eller mos til kunne holde længe. Efter jeg er nu er færdig udannet er det stadig en af mine ynglings gryderetter. Her er paprikagryden lavet med kylling og serveret med ris og en skøn, grøn topping. Udover kylling og bacon er selve paprikagryden fyldt med løg, tomater og peberfrugt og som sædvanlig vil jeg slå et slag for, at man bruger det man har og Vi spiser for det meste kogte jasminris til diverse paprika- og mørbradgryder.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Paprikagryde m. Kylling og ris"

Post a Comment