Easiest Way to Prepare Appetizing Fyldt kyllingebryst med ost og tomatkompot

Fyldt kyllingebryst med ost og tomatkompot. Fyldt kyllingebryst er aldrig en dårlig ide. Og denne version med flødeost, spinat, soltørrede tomater og mozzarella er så lækker, nem og en favorit. Fyld kyllingebrysterne med fyldet og frisk spinat og luk evt. med en kødnål eller lignende.

Fyldt kyllingebryst med ost og tomatkompot Det er især bemærkelsesværdigt, at lavet og bagt i et fad duhovochnom skab overraskende hurtigt Unge aubergine, bagt med kylling, tomater og ost. Så godt, at jeg nu vil dele opskriften med Denne ret med fyldt kyllingebryst er total idiotsikker, fordi kyllingebrystfileterne bliver fyldt med ost, pesto, urter og løg, som. Så vi kogt kyllingebryst, bagt med ost og syltede agurk - hurtigt og nemt-prøve - du vil kunne lide det! You can have Fyldt kyllingebryst med ost og tomatkompot using 8 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Fyldt kyllingebryst med ost og tomatkompot

  1. Prepare 4 of stk. kyllingebryst uden skind.
  2. You need 100 g of fast mellemlagret dansk ost (Elbo).
  3. Prepare 1 of æg.
  4. Prepare 1 of dl hvedemel.
  5. You need of salt og friskkværnet peber.
  6. Prepare 2-3 of spsk. olivenolie.
  7. Prepare of Tilbehør: Varm tomatkompot krydret med hvidløg og timian.
  8. It's of Drys: Hakket hvidløgsspirer eller purløg.

Men så er der de godbidder fra kyllingen: Spyd af kylling i mayonnaise. Kylling filet bagt med peberfrugt og tomater. Vi har her samlet alle vores opskrifter med kyllingebryst. Lad dig inspirere og servér lækker mad med kyllingebryst.

Fyldt kyllingebryst med ost og tomatkompot instructions

  1. Skær en lomme med en lille spids kniv, i den tykke ende af kyllingebryster fra "bagsiden". Skær 4 ostebjælker som store pommefritter og stik et stykke ost i hver lomme på kyllingebrysterne. Pisk æg sammen i en skål. Krydr mel med salt og peber på en tallerken. Vend hvert kyllingebryst i æg og derefter melblandingen. Varm en stegegryde godt op..
  2. Hæld olie i gryden. Læg kyllingebrysterne med den glatte "forside" i den varme olie og brun dem ca. 3 minutter. Skru ned for varmen og tilsæt 1 dl vand. Læg låg på gryden og lad kyllingebrysterne dampe ca. 8 min. Sluk og lad dem trække færdig ca. 10 min. Kødet skal blive fast og gennemvarmt, er det lyserødt så tænd for fuldt blus ca. 1 minut og sluk igen. Hvis det fine kyllingekød for for meget bliver det tørt. Servér med varm tomatkompot eller -tomatsovs, brød eller pasta..

Lækker fyldt kyllingebryst med pikantost og baconsvøb. Prøv pasta med ærter som tilbehør. Måske du allerede kender dagens ret? Kyllingebrystet er også god som pålæg på et Form ostefyldet så det passer i formen til et kyllingebryst. Virkelig lækre kyllingefileter fyldt med spinat, ricotta og hvidløg og toppet med smeltet ost, der tilsammen giver en fantastisk smagskombination Fyld lidt af spinatblandingen i hver lomme, og drys med revet ost.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Appetizing Fyldt kyllingebryst med ost og tomatkompot"

Post a Comment