Easiest Way to Prepare Tasty Svamperavioli med champignon a la creme

Svamperavioli med champignon a la creme.

Svamperavioli med champignon a la creme You can have Svamperavioli med champignon a la creme using 8 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Svamperavioli med champignon a la creme

  1. Prepare 200 g of svamperavioli.
  2. You need 200 g of friske champignon, helst de brune.
  3. Prepare 20 g of smør.
  4. You need 1 1/2 of dl piskefløde.
  5. You need of Salt og peber.
  6. It's of Til pynt:.
  7. It's 1 of chili og masser af karse.
  8. Prepare of Friskrevet parmesan ost.

Svamperavioli med champignon a la creme step by step

  1. Sæt ingredienserne frem..
  2. Kog vand med lidt salt i en passende gryde og put raviolierne ned i det kogende vand, skru ned når vandet koger igen og lad dem koge i 7 minutter..
  3. Varm en pande op med smør og lad det blive brunt. Tilsæt de skiveskårede champignon..
  4. Lad dem brune på begge sider..
  5. Tilsæt så piskefløden og smag til med salt og peber og lad det koge lidt ind til cremet konsistens..
  6. Når de 7 minutter er gået hældes raviolierne op i en sigte og vandet smides ud..
  7. Tilsæt dem nu til champignonscremen og bland rundt..
  8. Anret det nu på en tallerken med karse, chili og parmesanost..
  9. Velbekomme og god fornøjelse..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Tasty Svamperavioli med champignon a la creme"

Post a Comment