How to Make Delicious Langtidsstegt kalkun

Langtidsstegt kalkun. Langtidsstegt kalkun - mørt og lækkert kød og cremede flødekartofler - alt i ét fad. Forberedelserne tog under ½ time og anstrengelserne står rigeligt mål med resultatet: totalt mørt kød. Kalkunbryst i stegeso - langtidsstegt kalkun

Langtidsstegt kalkun Skær de to yderste led af vingen ved at skære igennem leddet. Langtidsstegt kylling lyder ret fancy, men det er faktisk ikke så svært at langtidsstege kylling. Det lækre ved det hele er mørt kød og knasende skind mhm. You can cook Langtidsstegt kalkun using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Langtidsstegt kalkun

  1. Prepare 1 of god kalkun en uden nogen former for tilsætningsstoffer. ca. 5 kg.
  2. It's 1-2 spsk of fint salt.
  3. Prepare 1-2 of tsk sukker.
  4. It's 2 of æble - skåret i både.
  5. Prepare 1 of god håndfuld svedsker.
  6. It's 1 of appelsin - økologisk - skåret i skiver.
  7. Prepare 1 of citron - økologisk - skåret i skiver.
  8. It's 1 bundt of persille.
  9. You need of ca. 150 g smør.
  10. Prepare of groft salt og peber.

Brødrende Prices opskrift på langtidsstegt andesteg til Jul og Mortens aften. Langtidsstegt andesteg er perfekt til julemiddagen eller til Mortens aften. (©DR). Til jul og mortensaften - og andre gode ande-dage. Det er blevet en perfekt and.

Langtidsstegt kalkun step by step

  1. Rengør kalkunen - lad være med at lade den svømme i vand - brug køkkenrulle til at tørre og hænder for at se om der er noget der ikke skal være der. Klip det yderste led af vingerne af..
  2. Bland fint salt med sukker kom det i hånden - gnid kalkunen godt både indvendigt og udvendigt. Pak den ind i husholdningsfilm - helt tæt. Læg den i køleskabet i ca. 1,5 -2 døgn..
  3. Tag så kalkunen ud og tør den med køkkenrulle. Fyld den med med, æble, svedsker, appelsin, citron og persille - jeg brugte også stængler fra persille - juster med mere frugt hvis den ikke er fyldt..
  4. Skær koldt smør i tynde skiver - brug evt. en ostehøvl. Løft forsigtigt brystkødet på kalkunen - brug fingererne - pas på at skindet ikke revner. Kom smør mellem brystkød og skind så der ligger et tyndt lag. Drys med salt og peber og smelt lidt smør som den pensles med..
  5. Kom den i en kold ovn på rist over bradepande og sæt temperaturen på 160 grader. Steg i ca. 4-5 timer - under vejs pensles med smør og og evt dryp med fedt/sky som ligger i bradepande. Kerne temperaturen skal være 75 grader - hvis den ikke har fint sprødt skind efter 5 timer så skrues op for varmen til 225 grader i ca. 20 min. Lad kalkunen hvile inden den skæres ud..
  6. Har du fået hals, kråse, lever, hjerte med - så rist det i lidt smør sammen med det yderste af vingerne tilsæt evt. lidt snittede grøntsager og vand - du kan så tilberede en herlig fond som kan bruges til sauce..
  7. Alt efter årstid så kan man servere med en masse forskelligt tilbehør..

Kalkun - Open Source Web-based SMS Management. Kalkun is open source web-based SMS (Short Message Service) management, it use gammu-smsd (part of gammu family) as SMS gateway. Prøv denne opskrift på langtidsstegt kylling, som giver et utroligt lækkert og saftigt resultat. Det er et eller andet helt og aldeles hyggeligt over langtidsstegt kylling. Om det er duften, der langsomt breder.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Delicious Langtidsstegt kalkun"

Post a Comment