Recipe: Appetizing Klatkager af risengrød

Klatkager af risengrød. Klatkager af risengrød Hvad er en klatkage? Klatkager af risengrød er en sikker klassiker på morgenbordet efter juleaften, eller som lækker eftermiddagsmad eller dessert i december. Simple klatkager af risengrød med appelsinkompot og græskarkerner.

Klatkager af risengrød Prøv også at bage dem i et vaffeljern, som jeg gør i denne opskrift. Klatkager af risengrød - smager virkelig lækkert. Børnene elsker dem, og så er de nemme at lave. You can have Klatkager af risengrød using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Klatkager af risengrød

  1. It's 750 of gr kogt risengrød.
  2. It's 2 of hele æg.
  3. Prepare 50 of gr sukker.
  4. Prepare 50 of gr mel.
  5. Prepare of Evt en sjat mælk.

Få her opskriften på de lækre klatkager. Klatkager af risengrød - En lækker måde at bruge dine grødrester på, hvis du ikke har lyst til at spise risengrød flere dage i træk. Klatkager er en ideel måde at få bugt med en rest risengrød, som ellers ville være Ja, måske lige med undtagelse af en tykbundet gryde til at koge risen i, så risikoen for at brænde den på minimeres. Ikke noget med mange gange i løbet af december måned.

Klatkager af risengrød step by step

  1. Rør det hele sammen til en ret fast masse..
  2. Kom smør på en pande og varm godt op. Kom ca fire klatter af dejen på panden af en cm tykkelse, steg på begge sider til de har en flot gylden farve..
  3. Spises med sukker, æblemos, syltetøj eller honning..

Men når jeg så laver risengrød, så Ja nu skal du høre, det er simpelthen fordi at rester af risengrød allerhelst skal laves om til klatkager - og. Risengrød - helt klassisk - som mange bedst kan lide den. Risengrød hører julen til. men risengrød kan også spises resten af Hvis du har rester af risengrød, så prøv at lave disse lækre klatkager. Klatkager af risengrød kan man altså spise hele året rundt, hvis du spørger både mig, bjørnen og vores børn. Især de tre sidst nævnte elsker risengrød og tigger og beder mig ofte om at lave det.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Klatkager af risengrød"

Post a Comment