Recipe: Yummy Æblecrumble

Æblecrumble. Æblecrumble.uhm med sprød top og dejligt krydrede æbler. Æblecrumble er supernem og Du kan oven i købet have dejen i fryseren og så er det endnu hurtigere at servere den lune æblecrumble. Æblecrumble med kokosskum Så har du det svært, når det gælder kunsten at bage, så slå dig på crumbles. Nem og lækker æbledessert" by Food TV on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Æblecrumble kage må være en af de absolut nemmeste kager jeg kender til.

Æblecrumble Please assign a menu from Appearance -> Menus. Æblecrumble med hasselnødder og karamelsauce. Æblecrumble med havregryn og kanel. Imens jeg hygger mig i Rom og drikker en masse fantastisk kaffe, så vil jeg dele denne skønne æblecrumble med jer. Crumble er en af de nemmeste kager, man kan bage. You can have Æblecrumble using 9 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Æblecrumble

  1. You need 6-8 of madæbler, gerne Belle de Boskoop.
  2. You need 200 g of mel.
  3. Prepare 200 g of sukker.
  4. You need 200 g of smør.
  5. Prepare 1 spsk of kanel.
  6. You need 1 spsk of kardemomme.
  7. You need 75 g of mandler.
  8. You need of lidt smør til tærteformen.
  9. Prepare of flødeskum eller creme fraiche til servering.

Du kan variere fyldet og bruge rabarber, pærer, ferskner, brombær eller andet. Opskrifter: Desserter og kager Se alle. Æblecrumble med ahornsirup. Lige nu er den danske æblesæson på sit højeste. I de øvrige sæsoner kan du bruge andre former for frugt som brombær, kirsebær eller pærer under crumbledejen.

Æblecrumble step by step

  1. Skold mandlerne, smut dem og hak dem groft.
  2. Bland mel og sukker sammen med krydderierne.
  3. Smør en stor tærteform med lidt smør.
  4. Skyl æblerne og skær dem i kvarte. Fjern blomst, stilk og kernehus. Skær æblerne i tynde både.
  5. Fordel æblerne i tærteformen.
  6. Smuldr 200 g smør sammen med melblandingen og fordel den over æblerne.
  7. Drys de hakkede mandler på.
  8. Bag kagen i ovnen ved 150 g varmluft i ca 30 minutter.
  9. Server med flødeskum eller creme fraiche.

Kage er sundt for sjælen, det er den sætning mange undskylder sig selv med når de tager et stykke kage i kaffepausen eller til søndagshyggen. Det er muligvis en undskyldning, hvis. En sprød og lækker æblecrumble med brun farin, kanel, kardemomme og havregryn. Få opskriften på den bedste crumble kage med æbler og krydderier her. En æblecrumble er legende let at lave.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Æblecrumble"

Post a Comment