How to Prepare Tasty Jordskok pannecotta med bacon

Jordskok pannecotta med bacon. Ikke mange som klarer å motstå denne ;-). Denne kan du lage i god tid før gjestene kommer. Skær bacon i små tern og steg det gyldent og sprødt på en pande og kom det på en tallerken.

Jordskok pannecotta med bacon Server den varme suppe med en skefuld bacon-palmekål-topping. Panna cotta kan lages et par dager i forveien, og er derfor en ypperlig dessert til sommerfesten og til sommerens familie- og Smak til med lime (eller eventuelt litt mer melis) til du får en fin balanse mellom det søte og det syrlige. Sil sausen i en finmasket sil. You can cook Jordskok pannecotta med bacon using 7 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Jordskok pannecotta med bacon

  1. Prepare 3 of mellemstore jordskokker.
  2. Prepare 2 of små kogte kartifler.
  3. Prepare 1/2 of hårdkogt æg, hakket.
  4. It's 1/2 of dl piskefløde.
  5. It's of Lidt smør.
  6. You need of Salt, peber og knust korianderfrø.
  7. It's 2 of skiver bacon, stegt.

Lise skraper skjellene av fisken, men du må ikke gjøre det, understreker hun. Dryss fileten rikelig med grovt havsalt. Klapp fileten tørr med kjøkkenpapir, og del den i fire jevne stykker. PANNA COTTA MED BRINGEBÆRSAUS/PASJONSFRUKTSAUS Panna cotta er en italiensk spesialitet, som oversatt til norsk betyr "kokt fløte".

Jordskok pannecotta med bacon instructions

  1. Start med at skrubbe jordskokkerne godt, og bag dem i ovnen til de er helt møre. 200 grader, ca 1 time. Fjern evt skralden og mos dem. Kom dem i en hakler sammen med de øvrige ingredienser undtagen baconen. Hakl dem ensartet og smør to små tærteforme med smør og kom fyldet i og fordel lidt baconstykker ovenpå..
  2. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft til de er gyldne. Spis straks med godt brød som forret eller som tilbehør til kød eller fisk..

Ugnspannkaka är ett klassiskt recept som uppskattas av alla. Häll smeten över bacon och purjo i pannan. Till servering: Servera med lingonsylt och gärna råkostsallad på riven kålrot, morot och apelsin. Snabb baconpasta med rökt bacon, lök, crème fraiche och vitlök. Du kan också koka med broccolibuketter med pastan några minuter på slutet.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Tasty Jordskok pannecotta med bacon"

Post a Comment