Recipe: Perfect Æbletærte med ekstra kærlighed - Rimmers Køkken

Æbletærte med ekstra kærlighed - Rimmers Køkken. Æbletærte med hasselnødder og mandler. Æbletærte med karamel af kondenseret mælk - sød og lækker Endnu en æblekage er blevet tryllet frem i mit køkken og den blev altså god. For mig er der bare nogen ting, som giver ekstra kulør til den.

Æbletærte med ekstra kærlighed - Rimmers Køkken En dansk darling er uden tvivl drømmekagen. Hakkede biscotti og ristede mandler giver denne chokoladetrøffeltærte en ekstra dimension. Æbletærte med karamelbund. Skøn æbletærte, som er nem at lave. You can cook Æbletærte med ekstra kærlighed - Rimmers Køkken using 22 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Æbletærte med ekstra kærlighed - Rimmers Køkken

  1. It's of Tærtelåg:.
  2. You need 100 g of mel.
  3. It's 75 g of koldt smør.
  4. You need 30 g of flormelis.
  5. Prepare 15 g of hasselnøddemel (brug fx din mini-hakker til stavblenderen).
  6. It's 1 of æggeblomme.
  7. It's of Kanelfyld:.
  8. It's 100 g of smør, stuetempereret.
  9. It's 100 g of sukker.
  10. Prepare 1 1/2 spsk of kanel.
  11. It's 50 g of revet marcipan.
  12. It's 1 spsk of mel.
  13. You need of Æblefyld:.
  14. Prepare 4 of syrlige æbler.
  15. You need 1 spsk of kanel.
  16. It's 2 spsk of sukker.
  17. It's of eventuelle rester af kanelfyldet.
  18. It's 1/2 of citron, saft og skal.
  19. It's 50 g of hasselnødder.
  20. It's of Evt 3 spsk Feminam: æblehedvin fra Cold Hand.
  21. It's of Til servering:.
  22. It's of crème fraiche eller flødeskum.

Citronkagen med marcipan er en af de kager, som er ekstra svære at holde fingrene fra. Fantastisk opskrift på Drømmekage roulade - Rimmers Køkken. En dansk darling er uden tvivl drømmekagen. Meyers hindbærsnitter - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer.

Æbletærte med ekstra kærlighed - Rimmers Køkken instructions

  1. Tærtelåg: Smuldr mel og smør. Tilsæt flormelis og hasselnøddemel. Saml mørdejen med æggeblommen og måske en lille smule iskoldt vand.
  2. Form din mørdej som en kvadrat. Pak den ind i film og læg den på køl i en lille times tid.
  3. Kanelfyld: Rør sukker, smør, kanel, marcipan og mel sammen til en ensartet remonce. Lad stå på køkkenbordet.
  4. Æblefyld, part 1: Vent med at skælle æblerne til lige inden de skal bruges. Men stil gerne ingredienser og værktøj frem: Tærteform, kartoffelskræller, æbler, sukker, kanel, Feminam/Cold Hand, saft af en 1/2 citron, Skal af en 1/2 citron. Grofthakkede hasselnødder.
  5. Tærtelåg: Rul den kolde mørdej ud til en firkant på et meldrysset bord. Fordel et lag kanelfyld på dejen. Der er sikkert noget tilbage, som du med glæde vil fordele over æblerne i næste omgang. - Rul mørdejen som en roulade. Pak igen ind i film og læg på køl.
  6. Tænd ovnen på 200 grader.
  7. Æblefyld part 2: Smør tærteformen med lidt smør. Skræl æblerne og fordel skiver af æble i tærtefadet. Drys med sukker, kanel og citronskal. Dryp citronsaft og Feminam hen over æblestykkerne. Er der mere kanelfyld tilbage, så fordel det i små klatter hen over æblerne. Drys med hakkede hasselnødder.
  8. Tærtelåg: Læg et stykke bagepapir på bordet og drys med lidt mel. Skær rouladen ud i ca 1 1/2 cm tykke snegle. Læg dem rundt i en cirkel (enderne af rouladen yderst) på bagepapiret.
  9. Drys med lidt mel over sneglene. Læg et nyt stykke bagepapir ovenpå og rul nu sneglene flade, indtil låget er stort nok til at dække kagen. Fjern det øverste bagepapir og vend nu forsigtigt låget hen over tærtefadet med æblerne. Skær tærten til i kanten.
  10. Bages i ca 20-30 min alt efter tykkelsen af låg og størrelsen af æblestykkerne.
  11. Serveres lun med lidt crème fraiche eller flødeskum. OG så gør det heller ikke noget med lidt Feminam i glasset.

Fantastisk opskrift på Meyers hindbærsnitter - Rimmers Køkken. Politiken (og jeg) mener, at det er Meyer På mors dag skal der helst noget helt særligt på bordet - og gerne noget der er bagt med omtanke og masser af kærlighed. Æbletærte med hasselnødder og mandler. En luksus-æbletærte med brombær, hvor frugten er bagt i en skøn marcipanmasse. Galette stammer oprindeligt fra det normanniske køkken, hvor dette sprøde bagværk benævnes "kale", som på dansk betyder "flad kage". Book et møde med en køkkenkonsulent, hvor du kan få hjælp til planlægning og bestilling af dit køkken.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Æbletærte med ekstra kærlighed - Rimmers Køkken"

Post a Comment