Recipe: Appetizing Røget dådyr kølle med krydderurtesalsa, syrlig mayonaise

Røget dådyr kølle med krydderurtesalsa, syrlig mayonaise. Fantastisk opskrift på Røget dådyr kølle med krydderurtesalsa, syrlig mayonaise. Det er jagtsæson og jeg er så heldig, at der ofte havner vildt hos mig. Jeg forsøger at finde nye måder at servere på!

Røget dådyr kølle med krydderurtesalsa, syrlig mayonaise Røget dådyr kølle med krydderurtesalsa, syrlig mayonaise Opskrift af dorthe anneberg. Fantastisk opskrift på Røget dådyr kølle med krydderurtesalsa, syrlig mayonaise. Det er jagtsæson og jeg er så heldig, at der ofte havner vildt hos mig. You can have Røget dådyr kølle med krydderurtesalsa, syrlig mayonaise using 14 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Røget dådyr kølle med krydderurtesalsa, syrlig mayonaise

  1. It's 1 stykke of røget dådyr kølle - jeg får kølle udbenet i 3 stykker - og så røget.
  2. Prepare of ca. 1 dl hakket dild.
  3. You need of ca. 1 dl hakket purløg.
  4. Prepare 1 of lille rødløg fint hakket.
  5. You need 1 of dl olivenolie.
  6. It's 1 spsk of citronsaft.
  7. It's 1 of /2 tsk sukker salt og peber.
  8. Prepare 2 of æggeblommer.
  9. You need 1 of tsk sennep - dijon.
  10. Prepare 1 of tsk hvidvinseddike.
  11. You need 2 of dl vindruekerneolie.
  12. You need of lidt citronsaft og reven skal af en citron - økologisk.
  13. It's of salt og peber.
  14. You need of noget godt brød jeg havde bagt et fuldkornsbrød med manitoba mel - surdej - rugbrød kan også bruges.

Jeg forsøger at finde nye måder at servere på! Fantastisk opskrift på Røget dådyr kølle med krydderurtesalsa, syrlig mayonaise. Det er jagtsæson og jeg er så heldig, at der ofte havner vildt hos mig. Jeg forsøger at finde nye måder at servere på!

Røget dådyr kølle med krydderurtesalsa, syrlig mayonaise step by step

  1. Skær det røget kød i tynde skiver. Kom olivenolie, citronsaft og sukker lidt salt og peber i et glas med låg - ryst godt. Smag om den er lidt syrlig med lidt sødme - og juster med citronsaft. Lige før servering tilsættes, hakket dild, purløg og rødløg..
  2. Pisk æggeblommer med sennep, hvidvinseddike, tilsæt olie lidt ad gangen mens du pisker. Smag så til med salt og peber og tilsæt reven citronskal - juster med citronsaft. Du skal have en syrlig smag..
  3. Rist brødet - enten servere du mayonaise og salsa i 2 små skåle og køllen på et fad. Eller smør brødet med mayonaise og anret med kød og salsa..

Efter inspiration og råd fra Jakob Nusbaum blev det til denne anretning.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Røget dådyr kølle med krydderurtesalsa, syrlig mayonaise"

Post a Comment