Easiest Way to Prepare Perfect Pankostegt torskeloin med flødestuvet rosenkål og bagt kartoffel

Pankostegt torskeloin med flødestuvet rosenkål og bagt kartoffel. Pankostegt torskeloin med flødestuvet rosenkål og bagt kartoffel. Det er vel nok bare en klassiker som fortjener gode råvarer. bagt kartoffel med pikantost. Rosenkål er en lidt overset grøntsag, men her er en dejlig ret med bacon, gorgonzola og parmesan.

Pankostegt torskeloin med flødestuvet rosenkål og bagt kartoffel Pass på så du ikke bruker for mye vann, og dampkok over høy varme under lok eller delvis under lokk, til rosenkålen er knapt mør. Rå og fintsnittet i coleslaw, flødestuvet til frikadeller eller lynstegt i wokken. Hvidkålens skarpe smag og sprøde bid beriger et utal af retter, og dens fylde giver mad med gods i. You can cook Pankostegt torskeloin med flødestuvet rosenkål og bagt kartoffel using 24 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Pankostegt torskeloin med flødestuvet rosenkål og bagt kartoffel

  1. You need 1 of stk torskeloin, 400g.
  2. Prepare of Salt.
  3. Prepare of Sammenpisket æg.
  4. It's of Lidt mel.
  5. It's 1 of dl pankorasp.
  6. You need 10 g of smør.
  7. Prepare 1/2 of dl vindruekerneolie.
  8. It's of Stuvningen:.
  9. You need 300 g of rosenkål.
  10. It's 1 of lille gulerod.
  11. It's 2 fed of hvidløg.
  12. You need 2 of kviste sar.
  13. Prepare 10 g of smør.
  14. You need 1 1/2 of dl piskefløde 50%.
  15. You need 1 of æggeblomme.
  16. It's of Lidt revet ost.
  17. Prepare of Salt og peber.
  18. Prepare of Revet muskatnød.
  19. Prepare of Tilbehør:.
  20. You need 1 Skive of citron.
  21. Prepare 1 of stor bagt kartoffel.
  22. Prepare of Koldt smør.
  23. Prepare of Pynt:.
  24. It's Hakket of persille.

Spareribs med coleslaw og bagt kartoffel. Bagt kartoffel med kartoffelmos og bacon smager fantastisk. Denne opskrift på bagt kartoffel passer perfekt som tilbehør til kød. Med denne opskrift vil en simpel kartoffel nemlig tage al opmærksomheden på din tallerknen.

Pankostegt torskeloin med flødestuvet rosenkål og bagt kartoffel instructions

  1. Start med at bage kartoflen i ovnen ved 200 grader til den er helt mør, det tog 2 1/2 time. Salt torskeryggen og sæt i køleskabet mens kartoflen bager. Rens rosenkålen og del i små blade, skær guleroden i små stave. Smelt smørret i en kasserolle og kom kålen i og lad det falde lidt sammen..
  2. Tilsæt nu krydderier og hvidløg og bland det godt. Tilsæt piskefløden og lad det koge ind til det bliver cremet. Tilsæt ost og æggeblomme, sluk for blusset. Lige inden det skal serveres varmes det op så osten smelter og æggeblommen jævner stuvningen..
  3. Torskeloinen paneres som sædvanligt og steges sprød på alle sider i smør/olie. Skær torsken i 2-3 stykker og server på en varm tallerken med tilbehøret. Velbekomme..

Den går sig perfekt f.eks ved siden af et stykke grillet. Torsken får i dag følge av bacon, rosenkål og valnøtter… I dag kan jeg by på en deilig torskerett som flaker seg bare du setter øynene litt bestemt på den. Torsken får i dag følge av bacon, rosenkål og valnøtter, noe jeg synes er en kjempebra match, enten det er hverdag eller fest. Kartoffelmosen skal tilsættes æggeblommer, og formes til kugler. Bagt kartoffelmos er nem at lave, og når du tilsætter æggeblommer hindrer du mosen i at løbe ud.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Perfect Pankostegt torskeloin med flødestuvet rosenkål og bagt kartoffel"

Post a Comment