How to Prepare Delicious Bagte rabarber

Bagte rabarber. Læg rabarberne i et ovnfast fad af passende Servering: Anret evt. jordbær eller bagte rabarberstængler med væde i dybe tallerkener. Bagte rabarber er for mange ikke noget, man forbinder med det salte køkken - og det er en skam. Bagte rabarber smager fx rigtig godt i en kartoffelsalat.

Bagte rabarber Her får du en skøn opskrift på rabarberkage med smuldredej. Узнать причину. Закрыть. Mini pavlova med jordbær og bagte rabarber. Se hvordan du laver bagte rabarber med kanellåg og nougatis. You can have Bagte rabarber using 4 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Bagte rabarber

  1. You need 4-5 of stængler rabarber.
  2. You need 2-3 spsk of sukker.
  3. You need 1/2 of vanilje stang.
  4. Prepare of Lidt citron skal.

Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Skær rabarber i mindre stykker og kom dem i en tærteform. Tærte med bagte rabarber Rabarber er indbegrebet af sommer, og hvem elsker ikke en god rabarbertærte? Og derfor vil vi gerne dele denne dejlige opskrift.

Bagte rabarber instructions

  1. Vask rabarber og skær i pæne stykker - gem ender af rabarber til kompot. Læg stykkerne i et ovnfast fad. Drys med sukker og kornene fra vanilje stangen - stik vanilje stangen og citron skal ned mellem rabarberne..
  2. Sæt i ovnen ved 165 grader har du damp ovn 100% fugt hvis ikke tilsæt et par spsk vand - bag i ca 12-17 min lidt efter tykkelse på stænglerne - de skal være møre men ikke udkogte..
  3. Afkøl og brug på f.eks en god rabarber jordbæris - jeg var i tidsnød så købte fra Jacob & Jacob - drys med lidt nøddekrokant.

Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør. Pynt: lidt hakkede pistaciekerner og rabarbersirup fra de bagte rabarber. Nu hvor rabarberne stadig er fremme, så har jeg i denne opskrift vendt flødeskummet med bagte rabarber - det er SÅ godt! Prøv opskriften her og nyd søndagen! Lav denne smukke lagkage, hvis du elsker rabarber.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Delicious Bagte rabarber"

Post a Comment