How to Prepare Yummy Hvide asparges med blanquettesauce med esdragon, hakket hårdkogt æg med dild og ristet bacon

Hvide asparges med blanquettesauce med esdragon, hakket hårdkogt æg med dild og ristet bacon. Asparges med bacon er nemt tilbehør til grillmad, sommerretter og festmad. Kort sagt hele året - hvis du kan få Grønne asparges med bacon. Det er såre simpelt, og det kan næsten ikke gå galt.

Hvide asparges med blanquettesauce med esdragon, hakket hårdkogt æg med dild og ristet bacon Der findes et utal af retter med asparges - find inspiration i vores. Hvide asparges smager fantastisk og i denne enkle og nemme opskrift fra kok Adam Aamann er de helt enkelt serveret med brunet smør og citron. Skræl de hvide asparges med en tyndskræller fra top mod bund, og skær bunden af. You can have Hvide asparges med blanquettesauce med esdragon, hakket hårdkogt æg med dild og ristet bacon using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Hvide asparges med blanquettesauce med esdragon, hakket hårdkogt æg med dild og ristet bacon

  1. Prepare 8 of tykke hvide asparges.
  2. It's of Blanquettesauce, se opskrift på min Cookpad.
  3. It's 2 of hårdkogte æg.
  4. It's of Lidt dild.
  5. You need of Ristet bacon.
  6. It's of Salt og peber.
  7. Prepare of Tilbehør:.
  8. It's of Surdejsbrød.

Pynt med rejer, skovsyre og basilikum. TIP: Hvis du får dild-olie tilovers, er den rigtig god at dryppe over nykogte kartofler eller piske mayonnaise af. Køkkenchef og restauratør Thomas Pasfall kaster sig over en forårs/sommerklassiker: Hvide asparges med hollandaise sauce. Den enkleste måten å sjekke om den er mør, er med en spiss kniv på samme måte som med poteter.

Hvide asparges med blanquettesauce med esdragon, hakket hårdkogt æg med dild og ristet bacon instructions

  1. Skral aspargesene og kog skrallerne i 20 minutter til en kogelage. Sigt skrallerne fra og kog aspargesene i lagen og lad dem koge i 5 minutter. Tag dem op og læg på et fad..
  2. Kog æggene i 7 minutter og afkøl dem og hak dem ved hjælp af en æggedeler hvis du har sådan en. Lav blanquettesauce og kom esdragon i saucen. Rist baconnen og anret det hele på et fad som vist på billedet. Server straks med surdejsbrød til..
  3. Velbekomme og god fornøjelse. Det er højsæson for asparges nu!.

Opskrifter fra fadeburet - hvide asparges med pocheret æg og frisk estragon. Sådan laver du lækre grønne eller hvide asparges med bacon på pande, grill eller i ovnen. Du kan følge opskriften og bruge almindelig bacon, men du kan også eksperimentere med "kalvebacon" eller "kalkunbacon", selvom der ikke burde være noget med det navn, da bacon er tilknyttet grisen specifikt. ark med plastfolie ark med rispapir aromasopp asiatisk fiskesaus asparges asparges, brokkoli eller spinat aspargesbønner assortert fisk aubergine av og dill gressløk, hakket griljermel/brødrasp grillede eller konfiserte cherrytomater Grillede grønnsaksspyd Grillede poteter grillet kylling grillpinner. Krydrede oksekødsruller med bacon, stegt på toppen af et fad med kartofler og bagte løg. Nemme lækre baconruller med hakket oksekød.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Yummy Hvide asparges med blanquettesauce med esdragon, hakket hårdkogt æg med dild og ristet bacon"

Post a Comment