Recipe: Delicious Brownie Caramel Love - Rimmers Køkken

Brownie Caramel Love - Rimmers Køkken.

Brownie Caramel Love - Rimmers Køkken You can have Brownie Caramel Love - Rimmers Køkken using 12 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Brownie Caramel Love - Rimmers Køkken

  1. It's of Brownie:.
  2. You need 200 g of smør, plus lidt ekstra til at smøre forme med.
  3. Prepare 300 g of mørk chokolade.
  4. You need 2 of æg.
  5. You need 220 g of sukker.
  6. Prepare 2 of tsk vanillesukker.
  7. It's 280 g of mel.
  8. It's 1 of tsk salt.
  9. It's 140 g of hindbærmarmelade (eller en anden du godt kan lide).
  10. You need of Smørkaramel:.
  11. It's 75 g of sukker.
  12. It's 25 g of smør.

Brownie Caramel Love - Rimmers Køkken step by step

  1. Lav først smørkaramellen: - find en bageform, som KUN skal bruges til karamellen - smør formen med lidt smeltet smør og stil til side - smelt smør og sukker til en lidt mørk karamel - rør i karamellen undervejs. Den kan se ud som om den skiller - hæld karamellen i bageformen og lad den stå og stivne.
  2. Sæt ovnen på 190 grader.
  3. Find en form på ca 22 x 22 cm. Den kan selvfølgelig også være rund Ø25 eller kvadratisk (22 x 22 cm = 484 cm2, så ca den størrelse). - sæt den på køl eller frys et par minutter - sæt formen på den bageplade, hvorpå den bages - pensl den med smeltet smør (som sætter sig lynhurtigt) - krøl lidt bagepapir sammen og beklæd formen med det - stil til side.
  4. Kom smør og chokolade i en skål. Stil skålen oven i en lille gryde med simrende vand. Skålen skal være større end gryden og må ikke røre vandet. Lad de to ting smelte under omrøring ind imellem. Når smørret akkurat er smeltet, tag skålen af. Blandingen må ikke blive for varm, da det skal blandes med æg.
  5. Pisk æg, sukker og vanille let sammen. Det skal ikke være en æggesnaps, skal bare lige være blandet til en jævn masse.
  6. Vend først den smeltede chokoladeblanding i og dernæst det sigtede mel. Bræk karamellen i stykker, som røres i. - Hæld dejen i den forberedte form. Læg marmeladen i klatter ovenpå og træk den let rundt i overfladen med en kniv.
  7. Sæt din brownie i ovnen på midterste rille og bag i 25 min.
  8. TIPS: Din brownie er bagt helt perfekt, når det grillspyd du stikker i kagen kommer op med klistrede krummer. Selvfølgelig ikke helt så våd, som hvis kagen slet ikke er bagt. Er den helt tør, har den fået for meget. Dejen skal være tyk og let klæbrig. - Den skal hæve lidt under bagningen OG overfladen skal være tør. Når den er begyndt at køle ned bliver brownien mere stiv.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Brownie Caramel Love - Rimmers Køkken"

Post a Comment