How to Make Yummy Pastapenne med krydret kødsauce i Delonghi

Pastapenne med krydret kødsauce i Delonghi. Hvem kan ikke lide pasta med kødsauce. Det er bare en klassiker og en livret hos mange både børn og voksne. Læg den kødsauce, der er tilovers i et ovnfast fad lagvis med tynde skiver rå kartofler og Mornaysauce.

Pastapenne med krydret kødsauce i Delonghi I mellemtiden tilberedes æggene i en opvarmet gryde med smeltet smør og der røres forsigtigt til de er færdigtilberedte. Til sidst brygges en kop Lungo kaffe, der nydes til morgenmaden. Kom olivenolie på en pande og svits hvidløg og løg. You can cook Pastapenne med krydret kødsauce i Delonghi using 19 ingredients and 22 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Pastapenne med krydret kødsauce i Delonghi

  1. Prepare 500 of gr Store pastapenne.
  2. Prepare 4 of alm løg.
  3. It's 5 Fed of hvidløg.
  4. It's 200 of gr Bacon I tern.
  5. You need 500 of gr Friske champignon.
  6. Prepare 1 kg of Oksefars.
  7. It's 2 of Røde peber.
  8. It's 2 of ds Flået tomater.
  9. You need 1 kvart of l Mælk.
  10. It's 1 of ps Revet pizza ost.
  11. Prepare 1/2 of ps Texmix ost.
  12. Prepare of Marizenamel til jævning.
  13. Prepare of Smagsgiver : Karry ketchup el puré. Krydderier jeg brugte : Salt - peber - chilipulver - paprika og allround krydderi.
  14. Prepare of Bechamelsovs.
  15. It's 25 of gr Smør.
  16. You need 3 spsk of Hvedemel.
  17. You need 1/2 of l Mælk.
  18. Prepare 1/2 of tsk Groft salt.
  19. Prepare of Friskkværnet peber el lys peber.

Tilsæt alle krydderierne og bland det hele godt sammen. Saml tortilla pandekagerne ved at smøre sauce på pandekagen, kom derefter kød, majs og ost på. Rul pandekagen sammen og læg den med lukningen nederst i et smurt. Узнать причину. Закрыть. Vegansk bolognese - kødsauce med pasta. thomaserex.

Pastapenne med krydret kødsauce i Delonghi step by step

  1. Pastapenne kommes hurtigt ned i letsaltet kogende vand i et par min, bagefter under rindende kold vand. De må endelig ikke blive for bløde, da de skal bage færdig i gryden (el ovn) Hældes over i en si, drypper af og afkøles. Forkoger dem kun, fordi de skal stå tæt sammen i gryden. Jeg vil være sikker på de fik nok og ikke blev seje.
  2. Start nu med becahmelsovsen : Smelt smørret i en gryde, rør melet i.
  3. Tilsæt mælk lidt ad gangen under piskning.
  4. Kog saucen igennem i ca. 2 min - under omrøring, smag til med salt og peber. Den skal ikke være for tyk. Stil sovsen til side. Lav nu kødsovsen.
  5. Løg/hvidløg - peberfrugter - champion skæres i tern (Hvidløgen kan presses, i en hvidløgspresser hvis du vil).
  6. Kom armen i maskinen og stil den på varmluft, varme skal stå på 2.
  7. Kom lidt olie og becel i gryden sammen med løgene/hvidløg, og brun/steg det i ca 10 min.
  8. Tilsæt bacon steg i 5 min, så peberfrugterne og steg yderligere i 5 min, til sidst championen og steg også dem med i 5 min, el til det hele er godt stegt.
  9. Kom nu det hele over i en stor alm gryde.
  10. Krydder kødet og brun det i Delonghi, kom det over i grøntsagerne, sammen med 2 ds flået tomater og mælk.
  11. Smag til med karry ketchup el puré - salt - peber - chilipulver - paprika og allround krydderi.
  12. Lad det simre til det tykne ca 10 min, jævn med marizenamel.
  13. Tag armen op af maskinen.
  14. Kom 1/3 kødsaucen i bunden af gryden, sæt pastapennene i så de står på højkant og dækker hele overfladen. Det gøres nemmest, ved at tage gryden op og stille den lidt på skrå.
  15. Tag nu bechamelsovsen hæld lidt henover, så det også kommer ned i pastaen. Du skal ikke bruge det hele, der skal være plads til mere kødsovs.
  16. Hæld så stille og roligt kødsaucen henover, så det også kommer lidt ind imellem pastapennene, det skal være ca 2 cm tyk lag. Sørg for at det kommer ned af siderne, mellem pasta og gryden, så pastaen ikke brænder på pandens side. Du skal ikke bruge det hele.
  17. Hold ved i kanten af gryden og sæt den tilbage i maskinen. Jeg løfter ikke i håndtaget pga vægten, bare så håndtaget ikke skal knække.
  18. Kom lidt bechamelsovs henover og derefter revet pizza ost og tex mix ost. Har du ikke lyst til osten, kan det undværes og du kan nøjes med bechamelsovsen og hælde henover, eller blande lidt af osten i sovsen.
  19. Indstil Delonghi : Drej knappen helt til venstre så den står på, tegnet med gryden, og på trin 2 i varme. Bages i ca 15 min.
  20. Jeg brugte ikke det hele af kød og bechamelsovsene, det blev frosset ned. Da vi skulle have kartoffelmos, senere på ugen. Jeg kom lidt kulør i bechamelsovsen, som vores barnebarn fik, da hun ikke kan lide kød. Ristede bacon som jeg dryssede ovenpå kødsovsen. Syntes du der er for lidt sovs, kan du komme 1 ds flået tomater el tilsvarende mælk og kulør i. Smag det til med lidt salt og peber, evt jævne det med lidt marizena, så det får den rette konsistens.
  21. Vi spis flutes og salat til, velbekommen.
  22. Tips og trick : 1 : Det kan laves i en alm ovn, brug et ildfast fad el skål istedetfor. Følg opskriften, Bag det midt i ovnen på 180 gr i ca 15 min 2 : Du kan lægge pastaen og sovsen lagvis, ligesom når du laver lasagne. Det er Hurtigere og nemt. 3 : De 2 slags oste kan også bare blandes sammen, el du kan nøjes med den du bedst kan lide.

Pasta: Føtex og Netto har frisk pasta uden æg af mærket Levevis Sojakød: Købt i Netto som spotvare - findes også i fx Kvickly Worcherstersauce: Købt i Løvbjerg. Iskold krydret mælkeskum kombineret med en intens og kraftfuld Grand Cru. Tilsæt mælken i iskaffen, og top med et par skefulde mælkeskum. Nem aftensmad med fisk: Lækker aftensmad med fisk og pasta, som er både let og hurtigt at lave. Sådan laver du pasta med sej og tomatsauce.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Yummy Pastapenne med krydret kødsauce i Delonghi"

Post a Comment