How to Cook Yummy Karamelliseret rabarberkompot

Karamelliseret rabarberkompot. Kuvert Booking kan ske online eller på tlf. Syrlig og forfriskende koldskål med en dejlig smag af rabarber og kardemomme. Jo rødere rabarber du bruger, desto flottere farve får koldskålen.

Karamelliseret rabarberkompot Karamelkage med lakrids, rabarberkompot og rabarber-hindbærmousse - Pilens Køkken. For et par dage siden sad jeg og kiggede på opskrifter på kager. Endelig endelig endelig er der begyndt at dukke danske rabarber op i Sidste år lavede jeg både bagte rabarber, rabarbercrumble, råmarinerede rabarber og rabarberkompot. You can cook Karamelliseret rabarberkompot using 3 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Karamelliseret rabarberkompot

  1. It's 500 g of rabarber.
  2. It's 400 g of sukker.
  3. It's 1/2 of dl vand.

Stegt vårmusseron med jordskokker og Sønderjyst lardo. Smuk og supernem rabarberkompot af de dejlige søde, syrlige rabarber. Server din rabarberkompot med fx flødeskum og makroner, som tilbehør til grydestegt kylling eller som topping på din yoghurt. I programmet Anne og Anders på sommerferie lavede Anne Hjernøe denne nemme opskrift på en frisk sommerdessert med skyr, rabarber og jordbær.

Karamelliseret rabarberkompot step by step

  1. Rens rabarberne og skær dem i stykker på 1-2 cm..
  2. Kom rabarberstykkerne i en gryde sammen med sukkeret. Tilsæt vandet. (Det KAN undlades, hvis du er forsigtig med opvarmningen til at begynde med. Det skal alligevel koges væk.).
  3. Kog nu forsigtigt rabarberkompotten, som vil gå igennem forskellige faser. Først trænger en masse saft ud af rabarberne, så fordamper saften og endelig begynder kompotten at karamellisere. Samtidig ændrer LYDEN af den kogende kompot sig, så den bliver mere "putrende". Sørg for at røre hyppigt undervejs, så kompotten ikke brænder på..
  4. Kompotten er færdig, når den er blevet smukt lysebrun og temmelig fast. Hæld den på glas og lad den køle af. Den stivner yderligere en anelse, når den bliver kold..

Det er en dessert, som er hurtig at lave, og som. Et Karamelliseret track Produceret, Mix/Master af Jason Cameron. Rabarberkompot med lakridscreme er en lækker og smagfuld lille afslutning på et godt måltid mad. Specierne er sprøde med en karamelliseret smag..rabarber- og lakridskompot - se den her: https://www.migogminmad.dk/opskrift/koldskaal-med-rabarberkompot/ Hjemmelavet koldskål med en tilhørende fløjlsblød rabarberkompot med. Rabarberkompot med honning og rosa peber.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Yummy Karamelliseret rabarberkompot"

Post a Comment